Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Uregulowała nam się kwestia spania i płaczu - nadal męczą naszą niunię kolki, ale widzimy światełko w tunelu odkąd przesypia nam noce - odpukać! ;-);-) Rośnie nam zdrowo i niech tak pozostanie. Na kwiecień planujemy chrzest. :-):-)
Potem wpada moja siostra bo też nie ma planów, to ją przygarniamy do nas
No i fajerwerki obserwujemy z okna, mieszkamy na 3 piętrze z ładnym widokiem, to sobie poobserwujemy ;-)jeśli czujesz się na siłach to walcz o laktacje a jeśli nie to trudno , najważniejsze żeby mała była zadowolonaAniaSm wiesz co sama już nie wiem. Gadałam jeszcze dziś z moja pania z poradni laktacyjnej i ona mówi ze mam dwa wyjscia. Albo bedę karmić tak jak karmię (czyli najpierw pierś potam butla) i niebawem to sie skończy, bo mleko zaniknie. Albo spróbuje jeszcze raz z odciąganiam 8 razy dziennie, bo wczesniej mogło mi nie isć z jakis powodów, typu stres, zmeczenie poporodowe, jakaś niejawna infekcja. No i sama nie wiem co robić. Z jednej strony chciałabym jeszcze spróbować, z drugiej boje sie, ze znowu nie wyjdzie i tylko zmarnuję czas i kasę:-( Jestem juz strasznie zdołowana tym karmieniem:-(
Dziewczyny wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! Duzo radosci, zadowolenia z dzieciaczków, miłości i zrozumienia w związkach!!!