reklama

Listopad 2011

AniaSm spróbowałam zawinąć Natalkę w pieluszke do snu. To dopiero była histeria:baffled:

Ssabrina ja juz nie odciagam pokarmu. Podaję pierś, a potem butlę i zamierzam tak robic tak długo jak sie da. Mam nadzieje, ze do konca 3 mies. sie uda:sorry2: Myśle, ze i tak lepsze to niz nic.

Alfa to straszne, ze zmagasz sie z taką choroba i w dodatku nie wiadomo co ci jest. Mam nadzieje, ze szybko wykryja przyczyne i dojdziesz do siebie!

Margo mam nadzieję, ze siostra dojdzie do całkowitej sprawności. Jest młoda i silna i na pewno da radę. Najważniejsza jest rehabilitacja, częsta i regularna. Trzymam kciuki!

reklama
patusia zapewne wypicie coli zaszkodzilo maluszkowi ;-) ciasto moze tez, zalezy jakie... Moj Kuba tez sie troszke pomeczyl przez swieta ale nie bylo tragedi, a jadalam wszystkie potrawy - i kapuste z krochem i pierogi z grzybami itp. Jesli chodzi o szczepienia to na pewno pneumokoki sa grozniejsze. Jesli nie chcesz szczepic wszystkiego to lepiej wybrac pneumo, niz rota. Przy rota maluch moze miec ciezka biegunke i wymioty ale nie kazde dziecko ciezko to przechodzi. natomiast pneumo pozostawia po sobie wieksze komplikacje - zapalenie opon mozgowych itp.

ponko
wspolczuje sytuacji zwiazanej z chrztem. Po pierwsze zaden ksiadz nie powinien tego kometowac! Chrzest jest chrztem i to wazny sakrament dla dziecka, a slub rodzicow nie powiniem miec nic do tego. Takie konetarze kaplanow wg mnie sa nie na miejscu.
A druga sprawa to rozumiem ze jest ci przykro, bo czujesz sie tak jakbys nie miala nic do powiedzenia w kwesti slubu... Szkoda ze tak jest, bo to przeciez dotyczy was oboje. Nie wiem co ci poradzic? Moze szczera rozmowa z partnerem... ale czy to cos pomoze? Zycze ci aby sytuacja sie rozwiazala.
Natomiast nie radze brac slub tylko ze wzgledu na dziecko ;) Musicie Wy tego chciec. Wasze dziecko bedzie szczesliwe jesli i wy bedziecie, a tutaj nie ma do tego nic to, czy jestescie malzenstwem czy nie.

Witam kochane.

Olus zdrowe ma serduszko ,nic mu nie jest. Niepotrzebnie lekarka mnie nastraszyła. Przybrał na wadze 285gr w ciagu 5 dni tak ,ze jestem przeszczęsliwa. Co za ulga.
My na sylwka zostajemy sami w domu - mama na imperke i siostra tez ,wiec planujemy uczcic nowy rok pierwszymi przytulankami po.. . Mam nadziej ,ze synus sie zachowa i nie bedzie sie przyglądał. :)

Kurcze dziewczyny ,podziwiam was ,ze tak dbacie o diete karmiąc. Ja karmie ,ale jem wszystko absolutnie. synus jakos daje rade. Kolki miewaz bardzo rzadko.

Ponko ,jesli ty chcesz slubu ,to pogadaj ze swoim dziadem .nie ma lekko -ty tez masz prawo decydowac o swoim zyciu.

a tu zdjecie-ochrzczony Alexander z mamusią

Załączniki

• Chrzciny Aleksandra 102.jpg
    Chrzciny Aleksandra 102.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 63
Ponko szkoda że Twoj A. nie liczy się z Twoim zdaniem i z Twoimi uczuciami:-( Mam nadzieje że sobie to przemysli i się troszke zmieni w tej kwestii.

Winki cieszę się że z serduszkiem wszystko ok:tak: Mały wygląda bardzo dostojnie na tym zdjęciu a z Ciebie piękna mamuska!!!

Dziewczyny ja ok 16 wychodziłam z Mają na spacer i jak przyszłyśmy ok 17:30 tak ona cały czas śpi!!! Już mnie powoli martwi to jej spanie...

hej
margana no przykro mi że się nie udało ale może warto próbować ? ;-)
winki ślicznie wyglądacie :tak:
ponko trochę dziwny ten twój A , dziecko ma mieć chrzest bo on jest chrześcijaninem i chodzi do kościoła a ślubu nie potrzebuje?? to przyjmuje z kościoła i pisma tylko to co mu pasuje?? może powinnaś uderzyć w tym punkcie ?
alfa oby szybko znaleźli przyczynę twojego samopoczucia :tak:

moja mała coś dzisiaj spać nie chce , na razie mój D się z nią zmaga ,dobrze że chociaż Kuba śpi :tak:

Moj dzis pobił rekord w nocy spał 8 godzin szok:-D a dzis znow spi cały dzien zasnał o 13 i spał do 17 potem poszedł spac o 19 i spi nadal:)
Ale ja martwie sie tymi kupami jutro 4 doba bez kupy:-(

Winki wygladacie przepieknie!!!
Ponko bardzo mi przykro domyslam sie jak musi byc Ci przykro...my ich zawsze bronimy i po co???Wziełas wine na siebie jak nie jestes winna...

Cześć dziewczyny!
Nocka znośna,Onanana, Aga zazdroszczę Wam takiego nocnego odpoczynku, ja mam pobudki średnio co 3 godz.
Winki ślicznie wyglądacie, Olus czarujacy.
Ponko ja też uważam,że powinniście spokojnie porozmawiać na ten temat, przede wszystkim o tym, że twój partner przyjął, że masz takie zdanie na temat slubu bez rozmowy z toba...
Margana mysle, ze wlasnie w tym wieku mozna sobie popodrózowac, pozniej jest o wiele wiecej bambetli do pakowania i niewygodnie.

reklama
Dzień dobry kochane:)
onanana i bardzo dobrze, że WAsza malutka tak śpi, zdrowa jest, nic jej nie boli, pojedzona to se dziecię smacznie śpi :)))
winki ślicznie razem wyglądacie - Ale wylaszczoną mamę ma Alex:-D, fajnie, że już macie chrzest Św. za sobą :)) Super, że serdunio ok:)
ponko maleńka, domyślam się jak Ci przykro, pogadaj ze swoim stanowczo i konkretnie! Trzymam kciuki!&

Dziewczyny, wybraliśmy się z Polą wczoraj do Silesii Katowickiej (przed wizytą u mojego brata) chciałam ciuszki więszke na wyprzedażach malutkiej kupić. Gdy weszłam do drugiego sklepu, wśród tego całego gwaru, muzyki z głośników, usłyszałam swoje wrzeszące dziecko - Dżizass Krajst jak ona się darła - głodna była, ze stresu nie mogliśmy wc w tej całej Silesii znaleźć, a przecież cycka jej nie podam w tym tłumie, nawet nie było gdzie siąść, więc wróciliśmy na parkin i kolejna niespodzianka - kuźwa nie pamiętamy gdzie zaparkowaliśmy, Pola się drze strasznie - ma taki gruby głos jak stary chłop ;-) w końcu po długich a ciężkich tatuś, wypatrzył samochód i pojechaliśmy do wuja Lopeza:-D Pola od razu przyssała się do cycka i jadła uwagaa 35 minut z dwóch piersi (zazwyczaj najada się w 10 minut), kupę nam walnęła taką, że po pachy plecunie łobesrane, na szcęście czekały ubranka na zmianę w razie awarii:)
Wuj Lopez ponosił siostrzenicę, bekła jak stary i poszła spać koło grzejnika pod choinkę ;) a my zamówiliśmy pizzę - ja parówki jadłam z serem i oglądnęliśmy Starcie Tytanów - polecam :)
po 3 godzinach pobudka cycek, beknięcie i już była marudna więc się zaczęliśmy zbierać po 21 ej byliśmy w domu, nawet jej nie kąpaliśmy. Dziś rano ją wykapała i smacznie teraz śpi
U as kobity moje drogie zioma na całego , a my ani w jednym ani w drugim nie zmienione opony letnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry