I
inna_a
Gość
gola oki napisze do niej jak odpisze dam ci znac
bo jakis 1 miesiąc temu miała jeszcze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Smoczek do uspokajania, butelki nie używamy. Kupiłam Aventowy w kształcie sutka ale bez powodzenia, wypluwa.Mikado ale Tobie chodzi o smoczek uspokajacz czy do butelki?
Ja sprzedawalamGola moja mama wspominala ze gdzies w naszych okolicach ktos sprzedaje Sab tylko teraz nie pamietam gdzie, musze sie ja zapytac gdzie to bylo i dam znac
ANEK co to jest za szczepienie prevenar bo nie słyszałam o nim jakieś lepsze? u nas do kupienia?
ps jaki był powód szczepienia bądz nie szczepienia przez Was na rota?
Hej dziewczyny
Dziewczyny mam do Was pytanko.... czy sadzacie już dzieciaczki tak bardziej w pozycji pionowej? bo widziałąm na galerii, ze onanana trzyma córeczkę tak na siedząco na przewijaku chyba.... ja czasem lekko podwyższam oparcie w gondoli, albo sadzam ją sobie na kolanach tak jakby na siedząco, ale żeby jednak byłą do tyłu pochylona i mam jakieś wyrzuty, że to jeszcze za wcześnie, ale moja małą tak to uwielbia, że już leżeć nie bardzo chce... najchętniej by siedziała i wszytsko sobie obsewrowała.... więc od jakiego wieku można tak dzieci sadzać?

lilidelux moja też uwielbia siedzieć wyżej i moj maz i tesciwa ja troche opieraja o poduchy w takiej pozycji mi nie bardzo to sie podoba b boja sie o kregoslup
Ja się troszkę wstydzę ale moje dziecko jest ważniejsze 
Kobitki, które karmią NATURALNIE powiedzcie mi jakie kupki robią Wasze dzieciaczki? Bo kupki Poli są przeważnie dosyć rzadkie, czasem ciut gęstsze żółte z grudkami mleka, ale czy jak się piersią karmi, to to normalne, że kupka jest rzadsza??