ankusch
Fanka BB :)
Niuniunia ja piorę w loveli ale zmieniłam w pewnym momencie na jelpa i potem małej ta skóra się pogorszyła i odłożyłam jak zaczełam się zastanawiać aa i płukałam w białym lenorze ale dermatolog kazała odłożyć płyn i nie płucze już jakiś czas..szyjka jest o wiele lepsza ale nie idealna tylko zgjęcia rączek są paskudne ..a u was jak skóra małej???
Aaaa chyba oczko Martynki się podleczyło dziś rano i popołudniu nie wycisnełam ropki zobaczymy jak wieczorem i jutro już cichutko się cieszę..oj ostatnio cisnełam nieźle jak okulistka powiedziała mi że to ode mnie zależy czy trzeba będzie zabieg udrożniania kanalików..mam nadzieję że mi się udało;-)
Aaaa chyba oczko Martynki się podleczyło dziś rano i popołudniu nie wycisnełam ropki zobaczymy jak wieczorem i jutro już cichutko się cieszę..oj ostatnio cisnełam nieźle jak okulistka powiedziała mi że to ode mnie zależy czy trzeba będzie zabieg udrożniania kanalików..mam nadzieję że mi się udało;-)
no i mój też zbiera dimenciki no i jeszcze chwila misja się kończy
Ja tam wolę żeby mój pograł sobie w gierki wieczorem niż np chodził z kolegami i pił piwo.
ale oczywiście wtedy do mnie dzwoni o której jadła (choć przed wyjściem 100 razy powtarzam), gdzie czapeczka i inne pierdy ;-)i że mała płacze (to najlepsze) i co robić?? i tak to jest w związkach u każdego podobne problemy, ale jak któraś tu pisała raz lepiej raz gorzej, najważniejsze aby więcej było lepszych chwil