reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

margana to prawda, mój ostatnio mówi, że siedział i grał na lapku a mała leżała obok i gadała do siebie i popiskiwala i on się odwraca a dla niej łezki lecą i on mówi: "a mi się tak przykro zrobiło, że ja siedziałem, a moja córeczka płakała obok" :tak:

reklama
margo ale mi smaka narobiłaś tą pizzą i piwkiem mniam mniam zjadłabym:tak:
mycha ty to się nie masz czym przejmować rozmiar S to marzenie :tak:
onanana główka do góry pięknie będziesz wyglądać w nowej kiecusce:tak:m jak cię zobaczy wystrojoną to będzie komplementami sypał jak z rękawa:tak:

moje dziecię już śpi od godz.21.00, z moich obliczeń powinna obudzić się o godz. 2 lub 3 zobaczymy:tak:
jutro jedziemy na imprezkę urodzinową do siostry takie małe spotkanie rodzinne nas czeka fajnie lubię takie zjazdy :tak:

Spokojnej nocki życzę
:-)

ja wypiłam dziś 2 szklaneczki Whisky Ballantines z coca-cola ale pizze bym zjadła ostatnio jadłam hym nie wiem tak dawno:szok:

mirelka -:-) ahhh my z mężem zawsze Whisky Ballantines z coca-colalub jack daniels piliśmy zanim zaszłam w ciąże my ogółem wolimy whisky i on ma takich kumpli co tylko to piją dlatego też

margo- ja mogłam zawsze dużo wypić i nigdy mnie nie ruszało, nawet teraz sobie co jakiś czas wypije,ale mimo to, że mnie nic nie rusza alkohol nie pije dużo, bo mam świadomość i tą troskę, że opiekuję się maleństwem i muszę być odpowiedzialna.

a propo jedzenia zjadłabym jak to mówię ''pióra'' kfc kubełek clasic te piersi w panierce w nim:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
andrzelika no jasne, ja też tylko jedno i koniec też jestem odpowiedzialną mamą :tak:na szczęście moja niunia śpi od 20.30 i pewnie do samego rana więc pewnie "wytrzeźwieje" :-D widzę, że wyobraźnia działa i się zachciewa różnych rzeczy

reklama
nie no ja też mam worek z kartoflami nie oszukuje się wygląda jak u 60latki :szok: ale cóż jest ALANEK , a może jeszcze drugie rodzeństwo ... ha ha ha nie nie będę sobie wmawiać, ja ciągle tak mówię, i żartuje, aż wykracze, ostatnio mój kurcze lepiej żebyś od razu nie była ,a ja do niego, ale już jestem, a on przerażenie w oczach, bo uwierzył, nigdy nic nie wiadomo...

Do góry