mikado mi właśnie też wycięli tylko kawałeczek i już 5 miesięcy po i nic się nie dzieje

a ja po szczepieniu Lenki się śmiałam, bo mnie babki tak rozbawiły, moja mała wyje a ja gnije
niuniunia i andrzelika dziewczyny to jest naprawdę bardzo niebezpieczne szczególnie jak któras z was pisała o tej kresce odchodzącej od palca i ropie, naprawdę ktoś z bliskich powinien wam do du...y nakopać i do chirurga, przeżyłyście poród to i to wytrzymacie, chyba lepiej mieć usunięty paznokieć niż w skrajnym przypadku amputację palca, ta której sinieje biegiem do lekarza!!!!!! A na paznokcie na dłoniach możesz zakupić sobie maść ichtiolową lub argosulfan - na receptę, obie maści mi pomogły na paznokcie u dłoni!!1
margana życzę zdrówka :-)
marttika moja mała ma na powiece, i jak się napina lub płacze to widać to mocno, ale lekarz powiedział, że zejdzie, a tak przy okazji to byłaś w tej przychodni na Pogodnej?
onanana ja jestem dość szczupła pierś nr B i bluzki ostatnio kupuje tylko 40

więc głowa do góry to rozmiary dojrzałych kobiet :-) i moja córcia też pięknie śpi od 21 do 7 nawet 8 super nareszcie wiem jak to jest :-) a chłopy to inny gatunek, a z ciebie fajna laska jak na zdjęciach widać :-)