Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maja tak ładnie spi już od 30 grudnia i można powiedzieć ze cycki sie dostosowały;-)pepsi u nas teraz przyjmują do pracy u BODZIA mąż tam pracuje, ale ja jeszcze małego nie zostawię ja myślę żeby iść w wrześniu wtedy Alan będzie miał 10 miesięcy z swoją mamą go zostawię, on ogółem jest nianią do dzieci bardzo je kocha no i ma podejście ,ja jestem fryzjerką otwarłabym zakład byłoby najlepiej, ale kasy nie ma starałam się o dotacje, ale u nas kiepsko za dużo chętnych a mało pięniędzy, a przyjęć do pracy tu w tym zawodzie u nas nie ma, bo nie chcą konkurencji...
znalazłam o wrogości wśród matek: Bachor mag. Matki Matkom WilkamiBachor mag. warto przeczytać łącznie z komentarzamiKaterinka chyba o to Ci chodziło: Bachor mag. CYC STORYBachor mag. ... ja wymiękam hehe

mam nadzieję, że i tak przekima do 2;00
Pomijając już kwestię tego, że pół pensji będę musiała wydać na opiekunkę.