Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Czy badałaś tarczyce po porodzie?Niuniunia ja taj jak Ty waze 80 czuje sie fatalnie nie moge na siebie patrzec...doszły mi zwielkie zawroty głowy dzis ide do neurologa bo to podobno od kregosłupa ja mam gorzej bo moj wzrost to 158cm masakra nie jem nic wiecej a waga stoi w miejscu po porodzie schudłam tylko 8 kilo tak waga stoi....
Cześć helenka, poczuj się jak w domuWitam wszystkie mamy dzieciątek z listopada.
Super,że to nic groźnego! Niestety wszędzie jest pełno chemii i alergenów a dzieciaczki najbardziej podatne bo maleńkie.Byłam z Wiki u lekarza z tym pępuszkiem - nie ma żadnego stanu zapalnego;STAN ZAPALNY MOŻE WYSTĄPIĆ TYLKO GDY JEST JESZCZE KIKUT. \moja ma czerwony pępek od alergii dostała maść dla alergików. Pani doktor kazała mi wykluczyć wszystkie mleczne produkty i żadnego płynu do płukania nie używać.
Mamy podobnie, kąpiel 19.30 (nie codziennie), idziemy spać ok.20. Potem pobudka około 24, 3, 6, 8 potem godzina uśmiechów i gadulkania, kupa, cycuś i śpimy do 11my kąpiemy między 19.30 a 20, potem karmienie, światło przygaszone, dźwięki ściszone, karmienie z obu piersi na zmianę i odbijanie przy każdej zmianie piersi, Lena zasypia przy piersi i odkładam ją do łóżeczka między 21-21.30. Później pobudka między 3 a 5 nad ranem, a potem spanie do 9-10.

ja też ;-)nie, nic z medycyną, ale za to z edukacją:-)