Gola, Onanana, czekajcie na mnie, wsiadam w pociąg i jestem za... 12 godzin 
Sabrina, my chcieliśmy do Londynu, raczej nie mamy wyboru bo tu chodzi o pracę w konkretnym miejscu. Tylko tam słabo by było z pracą dla mnie, niby dużo miejsc pracy ale ciągle napływa konkurencja. Już się zdecydowaliśmy, teraz tylko czekamy na wyniki rekrutacji do pracy ;-)
A mój Fifi ZNOWU śpi. Ja go położyłam najpierw o 11 i spał dwie godzinki.Obudził się ale cyca mu nie dałam bo uznałam, że co to to nie,tak często to być nie może. Ale zrzędził mi to się złamałam i co? Znowu śpi po niecałej 1,5 godzinie...

Sabrina, my chcieliśmy do Londynu, raczej nie mamy wyboru bo tu chodzi o pracę w konkretnym miejscu. Tylko tam słabo by było z pracą dla mnie, niby dużo miejsc pracy ale ciągle napływa konkurencja. Już się zdecydowaliśmy, teraz tylko czekamy na wyniki rekrutacji do pracy ;-)
A mój Fifi ZNOWU śpi. Ja go położyłam najpierw o 11 i spał dwie godzinki.Obudził się ale cyca mu nie dałam bo uznałam, że co to to nie,tak często to być nie może. Ale zrzędził mi to się złamałam i co? Znowu śpi po niecałej 1,5 godzinie...

dzisiaj nawet wcinal zupke warzywna z odrobina czosnku
). Filipkowa mamo udanych wakacji i czekamy na relacje jak wrócicie:-)
Poza tym w ciągu prawie 3 tygodni Franek przespał tylko 1 noc ładnie a do tej pory spał całą noc od kąpieli ok 20-tej do 7 rano a teraz budzi sie nieraz co pół godziny a na dodatek potrafi płakać od 2 do 4.
), które minutę przed jego wejścim wreszcie zamilkło...no i on zdziwiony, o co mi chodzi, przeciez to kochane i grzeczne dziecko jest." Na szczęscie " za jakieś 10 minut rozwyła się znowu i wyła kolejna godzinę i mi w końcu uwierzył, a dziś wstała o 4.30 ( to jest po prostu jakiś kosmos ) i powiedziałam , że ja nie zajmę się nią za cholerę, no więc on z oczami na zapałkach zabawiał oczywiście wyjące dziecko, bo ona się juz teraz niczym nie bawi, podchodzi tylko do łóżka wstaje, a po chwili już płacze, bo się boi usiąść i nie umie chodzić na boki, i tak jest cały dzień