Dobry wieczór lachony!
martttika- fajnie, że zapisałaś się do szkoły, cio to takiego ?

Masz rację - niech się też Fifim zajmie!!!
onanana - ja też lubię jajco na twardo i sosik koperkowy - mniam! Jak mała? Mama nadzieję, że uszko nie boli , a kaszel mniejszy. Bosz jak ja Cię dobrze rzozumiem - mnie do granic w....rwia D. Czasem nie musi gęby otworzyć, patrzę na niego i m i się scyzoryk w kieszeni otwiera

Ale wierzę, że będzie lepiej!!
Filipkowamama - dziś gadałam z kumpelą z mojego osiedla właśnie na temat tranu, że już można podawać na odporrność . Kurde a co to za forum o autostradach, chyba chłopy posty zaczynają od "Ku....wa jego mać, za co my płacimy?!" " To jakiś chłam, a nie drogi "

he he. Woow, ale tytuł otrzymał Twój synek!

Najlepszego dla Zuzi

PS gdzie rodziłaś??
Madzia - zamierzam wracać, teraz kasa mi potrzebna, ale nie amm co z młodą zrobić, musiałabym z 2 tysiaki zaraiać, żeby dać za żłobek 750 zyla ( bez jedzenia i pampków), albo tysiaka niani. PS a te bucisze,faktycznie średni odo chodzenia, bardziej tak do wóziora
angie - ale macie dzielną córę! Super, że pobyt w żłobku udany
Ssabrinaa - jak katarek już gęsty - znaczy jest lepiej i schodzi!
Asaia, Madzia i u nas targanie na topie, a je wszytsko co tylk oznajdzie, nawet z pępka se potrafi wygrzebać i też zje!
Syl - zagdzam się z SAbriną , BB to powinna być przyjemność, nie można forum traktować w sensie "odrabiania pracy domowej"
Ankusch - woow, ale zlaeciało, piszesz, że laski z gr i październiak już się starają, Mama małęgo Leonka ( ur. e wrześniu) też w ciąży -termin na maj

)) (byłąm u nich w tym tyg). A Twój chłop w moim imieniu niech napiszę, że nigdy więcej Forda! Kuźwa ludzie gadali Ford goowno wort i się niestety zgadzam :/ Ciągle nam się coś sypie...
Helenko - odpoczywajcie
Angun - Ciebie kochana podziwiam , że tak dokładnie nam ZAWSZE odpisujesz , robota, dom dziecko, --wszytskie pracujące mamy podziwiam! Muszę kupić te skarpety z ABS któraś pisała, tak są wLIDLU, ale już kasy mi braklo (w dwupaku są)
mirelko - u nas dziś raz słońce, raz chmury, zimno, za chwilę b. ciepło - dziś wyszłyśmy raz do Lidla włąśnie i potem od razu na spacer. A ja dziś na spacerku spotkałam dziewczynkę 14 m-cy - mniejsza od POlish - a z naszej jakiś pudzian nie jest

Ważne, że zdrowa i nie choruje
mary - nio powróciłaś wyleczona

!
Aneczka - gratulujemy ząbka, uans nadal 6 ( od czerwca i codziennie mi się wydawało, że kolejne idą, a tu nic
Margana - Brawo, że Nati znowu fajno je! Kiedy wracasz do roboty??
maggipka - woow, ale fajny ten gościu

Ja to bym się od razu czerwieniła i pewno zbyła "ee gadasz pan głupoty" Ale to nie znaczy, że nie cchiałabym usłyszeć

I jeszcze młodej czekoladę kupił, a młody jakiś??
Laski, naprodukowałyście - i dobrze, forum żyje jak za dawnych dobrych czasów

Ja dziś się bardzo zdenerwowałam, cholera w sumie nie wiem sama o co

Bolał mnie aż zołądek z nerwów. Ale już OK. Byli znajomi z 2 letnią Wercią - ciągle chciała przytulać i brać na ręce Polę, a ta nie chciała , co ją Wera chwytała pod pachy to się darła i pyskowała na nią ,
Obiadu dziś nie zrobiłam , Pola jadła dorsza z ziemniakami i marchewką - drugi raz gotowałąm . bo spaliłam z garnkiem.
Buziakiiiiii :*****