reklama

Listopad 2011

reklama
Gola u nas były beretki fioletowe, szare i jeszcze jakis kolor, ale nie pamiętam (ale raczej nie ecru) Widzę, ze Pola kreuje mode jesienno zimową na BB :-) super te jej geterki. Mnie moj tez wczoraj uk...ił Hrabia tylko herbu mu brak !!!
potoworek dziekujemy. ja ide oddawać głosy, pierwsze poszły z tableta, teraz z kompa :-) a co!!!!
filipkowa mama zuziowa :-) dużo zdrówka dla Was.
syl może to tylko katarek od ząbków. Sol fizjologiczna, masc majerankowa, ja daje witamine c w kropelkach

Gola a nie możesz go czymś walnąć?? nie wiem- patelnią, wąłkiem?? tak na opamiętanie... Tylko wiesz żeby zabolało a wielkiej krzywdy nie zrobiło?? Kurde szkoda z tymi beretkami. na 3-stawy chciałam właśnie jechać. Dla mnie najbliżej:/

potworek a adaptacja z dziecmi? moze ona tutaj chce sie "pokazac" przed rowiesnikami. Czasem dzieci tak maja w grupie - "żeby inni nie pomysleli że ja zrobie wszystko co mi karza".
Innego pomyslu juz nie mam :shocked2:
ale utwierdzam sie w przekonaniu ze najtrudniejsze czasy jeszcze przedemna :P Jak chlopaki beda w szkole :cool2:

Na Kubusiowa 11miesicznice zaserwuje młodemu szarlotke :-D
a niech ma cos od zycia...
ide piec :tak:

Boshhh, już mi lepiej, ale powiedzcie mi , że u Was w domu też pralka żre skarpety?! K...źwa mówię jak do cepa, że to jego wina, bo moje są w komplecie , rodziców i Poli też, tylk oOn jeb rzuci gdzie popadnie i potem ma pretensje. Zaczęło się od głupich, śmierdzących, brzydki skarpet, a kończyło, że tak pojechał, że mam ochotę zamki w drzwiach wymień - kretyn noo!
onanana - mięli tylko szare i najwiekszy rozmiar to ten co ma Pola- czyli 9-12 m-cy jakoś tak , zadzwoń do sklepu, żebyś na darmo nie jechała ;)
anuś - to nawet nie wiedziałam, bo innych kolorków nie było ;) Hehe dobry tekst z tym hrabią, będę tak mojemu mówić :-D
potworek - jak jeszcze pracowałam i dzieciaki do skzoły zaprowadzałam czasem te młodsze, to kurna szok! Normalnie przerwa po to, tak jak piszesz, żeby latać jak z piórem w doopie, lać się, popychać, froterować podłogi sobą, no masakra jakaś, a przerwa ma być niby p oto , żeby se dziecko dychnęło - to dycha ;) heh
Ja też idę głosować, musi być link codziennie, bo inaczej bida ;) A z dzi jest , ale chyba na poprzed, str

nimfii, damy spokój mirelce, dziś się do Ciebie wbijamy na szralotkę :):-)

Jestesmy po spacerze, pogoda suuuper!!! :happy: Sprawy tez zalatwione, wiec mam z glowy! :happy:

Gola - kochana, jeju, no wspolczuje! U mnie tez by chyba patelnia poszla w ruch, jakby mi tak wyskoczyl z pretensjami! Jezuuuu, normalnie jak 5-latek! Chlopy sa durne jednak! :wściekła/y:

Potworek, Anus - dzieki za te termometry! ;-)

Potworek - ide czytac!

gola to szybciutko bo do jutra moze juz jej nie byc :-D
Ciasto w piekarniku....
Poszlam na łatwizne bo jablka mam juz gotowe - moja babcia dala mi sloiki z powidlami jablkowymi....

My też po spacerku, zimo ale co tam nie ma złej pogody są tylko niewłaściwe ubrania:-D:tak: Dziękujemy kochane za życzenia.:tak: Liwia odwala drzmkę i dobrze mam czas dla siebie ona z tymi drzemkami tak w kratkę wczoraj nie było drzemki dziś jest:tak::-D

Mary super że się udało sprawy pozałatwiać:)
Potworku a do kiedy można głosować?:)
Gola nie przejmuj się kochana u nas też takie akcje się zdarzają ech:) ostatnio u nas było spięcie przez tv ze wściekłości schowałam mojemu pada od gier :-D:tak:szkoda nerwów na chłopów oni są z marsa:)
Nimfii oj tak wpijamy się na szarlotkę do ciebie mniam pycha:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry