reklama

Listopad 2011

Gola-he he, moj tez zostawia skarpetki wszedzie, nie moge go tego oduczyc wiec jak gdzies znajde jakas(brudna oczywiscie) to mu ja wkladam do jego szafy niech tam mu smierdzi a nie mi w domu.Raz wszystkie co znalazłam zapakowałam mu do torby od laptopa, niech sie wreszcie nauczy, ze ma kosz na brudy w domu

Dziewczyny moja mala caly dzien spi dzisiaj....ale tylko na mnie i musze ja ziuzac jeszcze

reklama
Hello wpadam i wypadam..
Mała od wczoraj robi małe żółte kupki po trochu nie wiem czemu i do tego jeść zbytnio nie chce ajk zawsze.Niby rączek nie pcha do buzi ani nie marudzi sama nie wiem o co chodzi.Byłyśmy prawie godzinke na spacerze i spała dziś tylko 1h a mi głowa pęka juz tydzień .Uciekam bo juz na kolana sie pcha a bym popisała..miłęgo wieczorku

Ankusch - kurcze, nie wiem co to , pewno ją brzuszek boli, stąd gorszy apety, wiesz, mnie wczoraj tak łeb bolał, że aż mi niedobrze było!

mary-beth - od czasów ciąży nie lubię chłopów!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Filipkowa mama
- dobre z tą torbą od lapka! :-D:tak: Ja to chyba mu kiedyś je na talerzy z obiadkiem podam :wściekła/y:

nimfii , ale kusisz!
Ja mam jakieś jabłka jeszcze z działki, chyba też się skuszę, poszuakm jakiegoś przepisu na necie :);-)

Byłyśmy na poczcie, w pewnym momencie tak zimno się zrobiło, że małej musiałam ubrać rękawiczki, chyba z 5 stopni było i zaczęło mżyć , brrrrr. Na poczcie stałam chyba z 20 kilka minut! Ludu co nie miara, potem na szybko do Rossmana kupiłam młodej skarpetusie ze skórkową podeszwą, za 12,90, a poszłam tylko babci po farbę. Potem mama wysiadła w mieście i razem na nogach wróciłyśmy do domku.

Dziewczyny u mnie pi 16, a ja w piżamie - cos nie halo. Zrobiłam obiad,odkurzyłam, co za dzien, za oknem deszcze, Marika marudka biedna.
Widze, ze nie tylko nas dopadły wirusy :-( mam nadzieje, ze wieczorkiem podpisuje, aczkolwiek dzisiaj czwartek - świeto żelaska i deski do prasowania.

nimfii jak Ty to robisz, że jesteś taka ogarnieta i jeszcze na ciasto masz czas :-) no i smaka mi narobiłas na szarlotke, Kubusiowi smakowało? Buziaki dla Kubusia na 11 miesiecznice.

Hej babeczki :-)
Melduje sie ze jestem ale nie odpisze wam laseczki zbytnio bo z telefonu pisze sie strasznie wolno :sorry2: Mlody wczoraj i dzisiaj ma jakis nie najlepszy humorek,maruda mala z niego jest ze hej nie wiem czemu cos sie zaczal slinic mocniej wiec moze to kolejne zeby mu ida oj sama nie wiem no i mam cyrki z obiadami ehh czy dam mu sloik czy moje ugotowane to jest to samo mlody robi motorki,pluje i bawi sie jedzeniem nie mam sily ani nerwow juz zeby go karmic bo jedzenie jest wszedzie,drzwi,podloga on sam to jest caly w jedzeniu,wlosy itd itd jeden plus u nas ojciec pojechal odebrac nasz samochod bo jest gotowy :tak::-).
Wczoraj naszym znajomym urodzila sie coreczka,pewnie w weekend pojdziemy w odwiedziny no i trzeba nam tez isc na jakies zakupy i cos kupic kruszynce :-)
Wszystkiego Najlepszego Kubusiu,Alanku,Olu w kolejna miesiecznice bobasy ,duzo zdroweczka oraz usmiechu kazdego dnia ;-)
Filipku Wszystkiego Najlepszego w swoje pierwsze urodzinki !!!!
Angun 100 lat kochana !!!!

Wybaczcie dziewczyny ze nie odpisze nikomu ale ciezko was nadrobic ;-)

anus ja dzis sie wyjatkowo obijam :shocked2: az nie przyzwoicie :-D Na spacerze bylismy tylko godzinke bo wialo strasznie a wiec przez reszte czasu siedzenia w domu zrobilam raptem ta szarlotke (Kuba spal, Maciek robil ze mna) i wstawialm ryz do ugotowania dla meza na obiad. Lenia mam dzis strasznego i mi sie nie chcialo robic innego obiadu jak ryzi i sos ze sloika :-D
Ani prania nie robie... sprzatam na okraglo, ale w malym mieszkaniu szybko idzie.
Szarlotka... hmm bo smaki za mna chodza i sie odczepic nie moga....
Mam staraszna ochote na "czarny las" albo "luwr". musze sie w koncu nauczyc je piec bo wydam fortune w cukierni :cool2:
No i tak dzis chlopaki bawia sie same ze soba, a ja sobie posurfowalam troche na allegro szukajac tunik na zime... cos znalazlam wiec jest okej....
Maciek i Kuba umieja sporo czasu bawic sie sami.. az czasem mam wrazenie ze za duzo ;-)

Nie wierzę, jaka cisza na BB ;)

Pola wyrypała - wchodziła i schodziła z papierowych ręczników w opakowaniu i wkońcu ujechała, baaaam buzią o ziemię, rozcięła wargę i dziąsełko na dole , znowu krew i łzy, ale nic poważnego .

Wykąpana, obdoiła dwa cyce , teraz pije wodę i może uśnie, jestem zmęczona, chce m isię spać. Ale dziś drogie koleżanki na tvn style niania idealna i gesslerowa na tvnie - szkoda, że w tym samym czasie niemalże

Idę zrobię sobie harbatę. D pojechał po 11 w trasę, wróci jutro

DOBRANOC kochane:*

nimffi pozazdrościłam szarlotki a ze wszystko miałam to siup do kuchni z młodą i jest;-) I zaraz będzie gotowa ;-)

Mała usneła o 20 rzadko tak sie zdarza a to dlatego że dziś tylko 1h spała piję herbatkę i czekam az szarlotka ostygnie;-)
Dziewczyny dostaniemy zasiłek dziś babka dzwoniła kazała po decyzje wpasc i mój ma dowieść umowę swoją ;-)ehh fajnie tylko teraz aby z ta stancja sie cos trafiło..kurcze co z tego że 400zł dostawac bedziemy jak na pewno droższa stancje znajdziemy i pojdzie na stancje ehh szukam po ogłoszeniach wszedzie drogo..ta stancja trafiła nam sie tania i fajna ehhh szlak mnie trafia już z tą wyprowadzką :wściekła/y:
gola wyluzuj majty ;-);-)może stary miał zły dzień:-)Mnie mój też wkurza czasem ale na niektóre rzeczy przemykam oko.
potworek no nie ciekawa sytuacja u was Oliwka rozkojarzona przez to pewnie ;-)
Ssabrina współczuję humorków Samiego na bank to zębiska oby szybko się pokazały;-)
anus i jak żelazko w ruchu ??

reklama
Hej kochane :* Ja tylko na momencik, jutro z chęcią Wam poodpisuję i zdam relacje z wyjazdu :) Chciałąbym tylko złożyć wszystkim maluszkom obchodzącym dzisiaj miesiączek WSIEEEEGO NAJ NAJ NAJ NAAAAJ :*!!!!!!!!!!! DObranoc :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry