• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2011

Witajcie dziewczyny :)

Nie straszcie tymi upałami, bo już jak o nich myślę to jest mi gorzej :)

U mnie kiepska noc :(

mycha - wszystko będzie dobrze.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Życzymy dużo szczęścia, miłości i wszelkiej pomyślności :)

reklama
Mycha kciuki zaciśniete, napewno będzie cudownie!Pogoda pięna słoneczna i troszke wieje ale to dobrze przynajmniej makijaz kobietom nie spłynie z twarzy:-) Wszystkiego najpiękniejszego zyczę :*
ja ostatnio coraz gorzej sypiam bardzo czesto sie budze i czuje ze to juz nie ten sen co kiedys; a jak sie obudze w nocy to czuje jak Zuzia szaleje, a o przed 6 rano daje popalic moj mąz sie smieje ze bedziemy musieli zmienic tryb zycia na nocny:-) Dobra lece cos pichcic na obiadek i posprzątac bo mamy dzis gosci.
Milego dnia

Mycha wszystko sie uda :). Zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia.

Ja po wczorajszej depresji w pracy poszlam wieczorem na zakupy na poprawe humoru. Pokupilam kilka rzeczy dla siebie no i oczywiscie dla malej. Jak weszlam do Nexta to myslalam ze stamtad nie wyjde, moja tak sliczna nowa kolekcje ze nie wiedzialam co wybrac. Ale po zakupach czulam sie o niebo lepiej :)

A dzis wstalam wyspana, zjadlam sniadanko i ide sie ogarniac, trzeba jakis zakupy do domu porobic.

Witajcie Mamuśki!
Ja też nieźle spałam, o dziwo wstawałam tylko 2 razy na siku, Arti oczywiście się zorientował i urządził trening kopania o 6 rano, ale później grzecznie poszedł spać z mamą.

2mycha1 powodzenia, będzie na pewno pięknie i wzruszająco, baw się dobrze i nie denerwuj tylko uśmiechaj cały czas, Maleństwo wyczuje te dobre emocje!

U mnie dziś od rana poprawki remontowe, także Castorama zaliczona, byłam w szoku, jak zobaczyłam tą ilość ludzi, wszyscy się budują, remontują i urządzają :laugh2:!!
Trafiłam na fajne wiklinowe koszyki, których szukałam, gdzieś już o tym pisałam, że ich szukam.
Pod ręką na półce w sypialni będę miała pieluchy i kosmetyki do przewijania Małego jak będzie spał u nas.

Słoneczko ładnie świeci, także trzeba korzystać, miłego dnia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Umyłam okno w byłym pokoju mojego brata (teraz naszym tzw. sypialnianym, bo tam śpimy;-)), wyprasowałam i powiesiłam firanę i zasłony - uwielbiam taki zapach świeżo upranych i zawieszonych firan:)

agutek pisałaś, że maluszek ma czkawkę po mleku i po bananach i narobiła! idę do sklepu po mleko, banany mam- bo takiego mi smaka zrobiłaś :-D:-D

Dziewczyny jutro bede miala pierwszy dzien 28 tc. Czt to juz siodmy miesiac ,czy dopiero za tydzien?

Gola -gratuluje zapalu sprzatania. Ja dzis na mecz z malzonkiem :-)

Mycha wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia,nie denerwuj się żeby maluszek tego nie odczuł, z własnego doświadczenia powiem że najwięcej stresu te przygotowania zżerają, w dniu ślubu ja miałam na wszystko wy.... zaś mój małżonek jak nigdy zestresowany

byłam w tym sklepie pooglądać co i jak, i raczej zamówie przez neta bo taniej mnie wyniesie, już na samym łóżeczku ponad 30 zł, a jeszcze mam zamiar inne rzeczy zakupić. a przesyłka około 20 złotych więc i tak na tym lepiej wyjdę:-D

a ja dziś na obiadek robię rybę po grecku, tzn. paluszki bo ryby mi się nie chciało rozmrażać, i tak ładnie mi w domku pachnie, że nie mogę się doczekac

reklama
Mycha wszystkiego najlepszego!! Miłości, miłości i miłości, bo to w małżeństwie najważniejsze:-D Obowiązkowo musisz się pochwalić kreacją i mężem;-)
Wy dziś takie aktywne, ze aż mi wstyd- ja odpoczywam po dość męczącym tygodniu:zawstydzona/y: Poza tym bolą mnie od rana nogi i z dnia na dzień czuję jak stają się coraz cięższe. Kupiłam sobie dziś maść i mam nadzieję że pomoże, bo zaczynają mi strasznie puchnąć:-(:szok:
Juto mamy pierwszą rocznicę ślubu:tak: Mamy w planach wycieczkę (może gdzieś w góry- np.do Wisły mamy ok 60 km więc nie ma daleko) ale jeszcze nie ustalilismy gdzie. Tam sobie tez gdzieś zjemy obiadek i jeszcze nam się marzy rozłożyć kocyk nad jakąś rzeczką i odpoczywać. Mam nadzieję że nam sie uda;-) Tymbardziej że moj D. całymi tygodniami zasuwa od 8 rano do 22 (najpierw praca, potem remont i tak dziennie!!!).
Życzę Wam miłego i spokojnego weekendu:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry