Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strasznie plecy mnie bolą, ale dzień był super, zwłaszcza, że mój A. podpisał dzisiaj nową umowę o pracę!!!!!!nie będziemy się musieli już martwić, kamień spadł mi z serca. Mam ochotę tańczyć i skakać z radości
)))
Ja znowu nie wiem jak pomóc mojej mamie bo ona nie ma pracy od kilku lat bo się rozleciał zakład pracy, biedna chodzi zdołowana już któryś dzień z kolei. Wiem, że jej jest ciężko bo jest na moim utrzymaniu, mi to nie przeszkadza bo przecież iść kupić więcej jedzenia to nie problem i ugotować więcej zupy czy zrobić kotleta więcej.
dziękuję Wam kochane za wsparcie, dziś już mi lepiej.. 

Może nie jest on ideałem ojca - niestety do swoich dzieci nie ma w ogóle cierpliwości i jest nerwusem strasznym ale można na nim polegać, a to dla mnie bardzo ważne, bo ojca to moja malutka będzie miała jednego swojego i mam nadzieję że dobrego, bo patrząc jaki mój D. ma kontakt z dziećmi można tylko marzyć o takim tatusiu;-) Mam nadzieję że dla naszej córeńki też będzie taki fajny jak np dla dzieci mojego brata, które go wprost uwielbiają

trzymam mocno kciuki zeby sie jakos ta sprawa wyjasnila i zlapali dziada bo jesli ta nasza polska policja czegos z tym szybko nie zrobi to on nadal bedzie tak robil i okradal biednych ludzi.
ale za to Ja sie jakos kiepsko czuje od wczoraj wieczora :-( na wieczor mnie jakas biegunka zlapala i dzisiaj rano jeszcze troche no a tak to slaba jakas jestem i przespalam cale do poludnie z moim A.
mam nadzieje ze na wieczor sie juz lepiej poczuje.