reklama

Listopad 2011

Czesc dziewczyyn,

Kati wspolczuje opuchlizn, mi nogi ostatnio zaczely puchnac ale chyba troche mi to teraz zeszlo, zobaczymy jak bedzie w tygodniu jak bede znow w pracy.

Gola strasznie mi przykro z powodu tego co Cie spotkalo, co za kawal drania, ja czasami nie moge uwierzyc jak ludzi potrafia byc perfidni i wredni.

U mnie dzien jak codzien, spalam dobrze, za oknem ciezkie chmury i pewnie zaraz lunie, ale to nic nowego. Nie mam motywacji do czegokolwiek, zaraz ide do sklepu to moze sie troche rozruszam

reklama
Cześć Mamuśki, u mnie niedziela chłodna, że aż miło :-) Spaliśmy prawie do 10! U mnie to raczej norma, ale mój M. mnie zaskoczył :szok:

Milej niedzieli dla Wszystkich!

Justanka, agalodz powodzenia na wizytach!

Justanka ja też już nie daję rady z tą zgagą, zwłaszcza w nocy. Czasami to az mi sie płakać chce, bo przez nią spać nie mogę. A wszystko pomaga tylko na chwilke albo nie pomaga. Chyba musimy się pocieszyć tym, ze juz blizej niz dalej.

Witam mamusi ale dzisiaj spokojnie na BB:-)
Justanka, agalodz miłej wizyty życzę, powodzenia

u mnie też chłodniej :-)
Margana Justanka współczuję zgagi ja od pukać nie mam zgagi uf;-)
Miłego popołudnia:-)

Justanka, agalodz trzymam-y kciuki za pomyślne wizyty! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Margana,Justanka mnie też od kilku dni męczy zgaga, wcześniej nie wiedziałam co to, aż mi się niedobrze robi i dziś aż wymiotowałam, mama poleciła mi mleko, troszkę chyba pomaga. Okropieństwo!
Wróciłam z cmentarza w sumie 3 km na nogach, ale fajnie się szło spacerkiem, upału nie ma - tak to można spacerować, pogadałyśmy z mamą, mama gówniarzy przegoniła, co w stojącej w polach starej dużej szklarni szyby tłukli - a jakimi tekstami waliła, myślałam, że umrę :-D:-D, jedni rzucali z zewnątrz, drudzy byli w środku i też rzucali - nieszczęście gotowe!
A teraz jedziemy z moimi staruszkami na obiad - ojciec obiecał gęś, chyba wcześniej nigdy nie jadłam, oby była smaczna :)
buziory kochane mamusie:*

współczuję Wam dziewczyny tej zgagi , to jest jedna z niewielu dolegliwości która mnie jeszcze nie dopadła i oby mnie to ominęło choć odbija mi się często , dziś mi córka jakoś ciąży w brzuszku chyba za bardzo jest po lewej stronie i tak jakoś mi niefajnie. Ale ładne kwiatki przed dom kupiłam niby nic a cieszy

reklama
Angun fajnie ze wyjazd sie udal, milo sie tak zrelaksowac.

Dziewczyny mnie tez zgaga meczy, i to nie ma znaczenia co jem, sa dni ze nic mi nie ma a potem kilka dni meczy mnie jak diabli :( ale przynajmniej bol z plecow mi zniknal :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry