reklama

Listopad 2011

Gola mój mąż kupował Dzidziusia chyba w Carrefour.

Cocca ależ ten Twój dzidziuś daje ci popalić nocami. Moze za to będzie grzeczny po drugiej stronie brzuszka;-)Ale widać, ze próbuje się jednak obrócić tylko coś nie daje rady:eek:

reklama
Całkowicie się zgadzam, z tym miejscem to totalne zaskoczenie :eek: jak mam teraz kupę wypranych ubranek to nie wiem gdzie to powkładać, od poniedziałku robię rewolucję w szafach i szufladach!
A wanienka gdzie? chyba wyląduje w wannie, ja jej używam tylko(coraz rzadziej) do mycia głowy, 99,9% prysznic

jej mamuśki ja padam dzis niby wolne ale ciągle na nogach jutro mam pierwszą rocznicę ślubu wiec musia,lam przygotować jedzonko bo rodzice brat i tesciowa wleca poszłam na łatwiznę zrobiłam piersi z pieczarkami i serem odmrożę bigos i jeszcze mam trochę mięsa , dorobie tylko sosik i gotowe :) a z ranka będe miala sesje foto z brzuszkiem w roli głównej :)cieszę sie ale dziś czułam się fatalnie nocka średnio przespana (za dużo myślałam o cc) i dziś tak boli mnie krocze, strsznie po za starymi dolegliwościami chyba mój organizm powoli przygotowuje sie do rodzenia i się rozciągam :)
margana jutro będzie nowy dzionek może lepiej się poczujesz kurde tak niewiele nam zostalo ale to chyba najcięższe 2 mc trzymaj się i odpoczywaj
dzięki za rady w spr pieluch kuoie ze 2 opakowania pampers i będe myślała co dalej oby małej służyły

a co do mojego cc zdam się oczywiście na lekarza on się zna niech decyduje byle by mała zdrowa przyszla na świat

Suuper cena, przebija dzidziusie i inne bobasy!!! Tylko czy ryzykować i kupować na zapas? A nuż dzidzia będzie na lovelę uczulona?
Ktoś zna taki przypadek?

Robicie w pralce drugi dodatkowo cykl płukania ubranek?

oj szalejecie dziewczyny ja też już bym chciała mieć wszystko zapięte na ostatni guziczek ale pomalutku i się uporam ja też dziś pochodziłam po sklepach kupiłam w końcu proszek do prania Lovele do białego za 22żł w Rossamnie w Tesco był droższy też chciałam dzidziusia ale nie było w Tesco i w Rossamnie myślę że uda mi się w przyszłym tyg. poprać ubranka,
kupiłam jeszcze płyn do płukania Silan, smoczek z Nuk, 2czapeczki, krem Alantan Plus, gaziki niejałowe, sól fizjologiczną w ampułkach do przemywania oczu, chciałam jeszcze kupić Pampersy 1 ale o dziwo nie było:wściekła/y:
w poniedziałek jadę po łóżeczko i wanienkę do siostry i znowu krok do przodu z wyprawką
Kati,AniaSm,angie80 wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu,:-)

a właśnie jak to z tym praniem czy w temper 30stopni wystarczy ja mam opcje prania ubranek dziecięcych to wyświetla się że można nawet w 60stopniach prać ale dla mnie to stanowczo za dużo bałabym się prać w takiej tempera:szok:

reklama
coś mnie naszło i zeszłam do pralni i co a tu na pralce pranie ubranek dziecięcych temp 90stopni
to może takie pieluch, śliniaki zaplamione innych ubranek bym się nie dowarzyła prać w takiej temp:szok:dobra już nie zaśmiecam wątku o praniu zmykam do spania ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry