Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej brzuchatki :-)
Odzywam sie dopiero teraz bo moj A. mial dzisiaj wolne i wtedy to Ja nigdy nie mam na kompa czasu no ale na miescie dzisiaj bylismy a to poplacilismy rachunki i na male zakupy poszlismy a potem drzemka
jakos ostatnio mam dolki i nie wiem czemu ehhh az nic sie nie chce a dzisiaj az sobie poplakalam i tez bez jakis wiekszych problemow chyba po prostu musialam sie wyplakac zeby sie lepiej poczuc.
Odzywam sie dopiero teraz bo moj A. mial dzisiaj wolne i wtedy to Ja nigdy nie mam na kompa czasu no ale na miescie dzisiaj bylismy a to poplacilismy rachunki i na male zakupy poszlismy a potem drzemka
jakos ostatnio mam dolki i nie wiem czemu ehhh az nic sie nie chce a dzisiaj az sobie poplakalam i tez bez jakis wiekszych problemow chyba po prostu musialam sie wyplakac zeby sie lepiej poczuc.Oj kochana ale musialas przezyc horror w tym szpitalu,na szczescie juz jestes w domciu i wszystko jest pod kontrola,a teraz odpoczywaj ile wlezie i sie nie przemeczaj.Witam mamusie!!!bardzo za Wami teskniłam nie było mnie bardzo długo ale mam nadzieje nadrobie zaległosci...Byłam tydzien w szpitalu poniewaz krwawiłam i to sporo, nie musze chyba mowic co przezyłam...ale juz w porzadku dziasiaj wyszłam jestem w domu..ale w szpitalu akcja była w poł godziny byłam na porodowce no szok myslałam ze bede rodzic...ale przestało leciec...ile ja sie tam strachu najadłam..teraz tylko pozostał twardy brzuch tylko jak chodze..biore luteine pod jezyk i modle sie by mały wytrzymał jeszcze troche no nie taki mały bo wazy juz 2200:-)
Mam nadzieje ze u Was w porzadku bede teraz nadrabiac... Całuje!!
:-)