• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

reklama
Anek wiesz co nie pytałam lekarza, nie spodziewałam się, ze to bedzie az tak wyglądać;-)
A jak tam u Ciebie?

Ja podjadam ASMAG FORTE - narazie 3xdziennie po 1 tabletce... i mam wrażenie, że mnie mniej ciągnie brzuch no i tam na dole. Biorę je bez konsultacji z ginem - bo przecież nie zaszkodzi a i skurcze łydek mnie już w nocy nie męczą. Od czwartku - piątku postaram się zmniejszać dawkę do 2 i 1 tabl. tak, żeby od poniedziałku 24X już nic nie łykać... bo na 28 mam termin z USG i chcę być "na czysto". Zresztą mam 27X wizytę u gina zaplanowaną (chyba ostatnią już w dwupaku) i chcę mu z czystym sumieniem powiedzieć, że "teraz nic nie łykam";-) Taki mały kłamczuch ze mnie... ale to dlatego, że jakoś tak psychicznie lepiej się czuję łykając magnez - wydaje mi się, że jak go łykam to mi się tak nagle teraz akcja porodowa nie zacznie... bo to jeszcze tyle roboty w domu a ja ruszam się jak paralityk i tempo robienia czegokolwiek w domu mam tragiczne (a mieszkając z dwoma chłopami roboty jest w chol...re - takiego zwykłego ogarniania domu.

Margana to może jednak jakis proroczy mój sen będzie:-)

Patusia no niby się liczy ruchy dzieciątka, moja gin. mi nic nie mówiła tylko zawszę się pyta czy się rusza, zaś jak w szpitalu w 27 tc leżałam, to kazały liczyć do10 ruchu zaczynając od 9 rano ale gdyby się nie pojawił do 14 to trzabyło już sygnalizować. ale co lekarz, miasto, szpital to różnie gadają. a wodę to kochana sobie weź, bo podobno strasznie suszy

reklama
Margana jak masz coś białego to chyba nie to, bo ze mnie białe dawno leci a dziewczyny też już tu pisały ze mają więcej śluzu niż zawsze:-)

U nas po odwiedzinach:-) Było bardzo sympatycznie:-D dziewczyny się nachwaliły naszego gniazdka aż nam miło było:tak: No i mi strzeliły kilka komplementów że ładnie o zgrabnie wyglądam (ja się czuję jak beczułka ale zawsze fajnie usłyszeć miłe słowo);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry