Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...dziecię mnie robi w konia
...pójdę z tego wszystkiego teraz pospać chyba i zamelduje sie później. Dobrze, że starego nie budziłam Wiem, że nie powinnam dzwonić i w ogóle się odzywać, ale mam taki mętlik w głowie, że szok!
Alimenty? Wolałabym sie dogadac polubownie, bo boję się, że sądownie nic nie wywalczę. Od roku pracuje na czarno, ma otwartą działalność we Francji, ale tam też dochodów nie wykazuje i nie wykazywał. Bardzo dużo myślę pod tym kątem i naprawdę to są strasznie trudne decyzje, ale chyba czas najwyższy powiedzieć rodzicom... Oni są wyrozumiali i od dłuższego czasu wiedzieli, że coś jest nie tak, jednak tak bardzo nie chciałam im dorzucać swoich problemów, więc milczałam. Tysiąc razy bardziej wolę pomagać niż prosić o pomoc....
Moja kolezanka wywalczyla alimenty mimo iz tamten facet całkiem zniknol z ich zycia - inna sprawa to to ze on jej nie płaci tych alimentow wykrecajac sie wlasnie brakiem kasy
To juz szczyt bezczelnosci...
Licze ze Tobie sie jakos latwiej pouklada to wszystko.
a na twoim suwaczku dzis "dopiero" 40 tydzien ciązy 
zwlaszcza jak jeszcze ten obiad jest, jak to piszesz na 18, ale jest
Wiec w moim odczuciu naprawde doskonale sobie radzisz. Oby tak dalej!
wypoczeta i zadowolona mama = szczesliwe dziecko
Dlatego nie miej wyrzutów jesli z czyms nie zdazysz
Bo naprawde nie musisz wszystkiego robic ;-) Zajecia domowe ogranicz do minimum, bo ty masz jeszcze uczelnie przeciez.
Chyba nie znam drugiej dziewczyny, która pracowałaby w tak zaawansowanej ciąży...Jesteś bardzo dzielna!

,poodkurzałam wszędzie,rozkręciłam starą szafę,zrobiłam 3 prania,obiad i jeszcze byłam na zebraniu w przedszkolu a potem u koleżanki.Wiem,ze nie powinnam,ale to chyba syndrom wicia gniazda
Ciekawe jakie po tych wyczynach mam rozwarcie

Więc zastali mnie z kupą brudnych rzeczy na środku kuchni (jednocześnie robiłam pranie) z wywaloną zawartością szuflad na łóżku w sypialni i rozstawioną szuszarką na środku salonu
No cóż... szarlotki też nie było
tak to jest jak się jest niezapowiedzianym, chociaż mile widzianym gościem :-) Najśmieszniejsze jest to że najpierw przyszedł 1 brat ale jak się dowiedział że drugi przyjdzie z dziewczyną której jeszcze nikt nie widział to poczekał ze swoją kosztem "niepójścia" już do galerii (bo zamknęli)