• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

mary-beth własnie po to jest forum :) zeby sienbie wspierac. wiadomo mamy oparcie w najblizszych ale nie ma to jak pogadanka z dziewczynami :)

tez myślałam o butelce ale póki co nie kupiłam. jak juz mały będzie to bedę dokupywac to co trzeba. a że mam tuz za rogiem sklep z dzidziusiowymi rzeczami to mój z kartka polezie i kupi co trzeba :) i chyba nawet ostatnio mi tam takie pokazywali. brakuje na takich małych popierdólek, butelki, termometru i takich tam. w sumie to sama nie wiem co jeszcze dokupić. wyszłam z założenia że jak juz będzie kacper w domu to wtedy będziemy wiedzieć :)

własnie oglądam ciąża z zaskoczenia.... to jest dopiero jazda :) wszystko niby ok, zyjesz jak zawsze , nagle cie boli strasznie i rodzisz .....

Ostatnia edycja:
reklama
mi jest jakoś baaardzo ciężko uwierzyć w te wszystkie ciąże z zaskoczenia, zwłaszcza biorąc pod uwagę to, jak się teraz czuję i to że przecież dziecko co chwilę kopie! dziwna faza jak dla mnie ;-)

Też oglądałam kiedyś te ciąże z zaskoczenia.Potrafię uwierzyć że jak dziewczyna jest otyła to długo może nie wiedzieć o ciąży, jak się odchudza non stop to okres się spóźnia wiecznie. Ale jak jakieś szczupłe nie czują ruchów dziecka to już dziwne dla mnie...ale to wszystko w USA się dzieje a tamtakie matoły że głowa mała:nerd:

Ja też oglądam te ciąże z zaskoczenia wierzę, że może tak być gdy kobieta jest otyła i ma zaburzoną gospodarkę hormonarlną nie ma okresu co miesiąc, a lekarze mówią, że ma nikłe szanse na ciażę,moja kuzynka ważyła z 120kg przez ciążą i też nie wiedziała, bo nie czuła nic wcale a nikt nawet by nie pomyślał też, że jest, no bo przecież dalej była otyła i tylko to brzuch nie rósł do przodu........................................ no i jeszcze ostatnio nowy program oglądam porodówka w środę o 20.30 to jest na faktach na pewno w szpitalu kręcone ostatnio mało nie pękałam z śmiechu jak babka która rodziła cały czas zadawała pytania i mówiła o kupie i o gazach taka zabawna była...

mery beth na pewno bedziesz najlepsza mama na świecie i bedziesz wiedziala co dobre dla dziecka ;-) Jesli chodzi o decyzje o CC to ja na Twoim miejscu raczej na pewno też bym sie na to zdecydowala :-) Powodzenia!

Ten serial "ciąża z zaskoczenia" wydaje sie być mocno ustawiona przez rezysera, jak i kilka podobnych ;-) Wczoraj ogladalam polska wersje "nie mów pannie młodej" gdzie byl akurat chłopak z Krakowa - dostal 40 tys zlotych zeby w 2 tyg przygotowac wesele (kupic skunie slubna, zamowic sale itp), a jak wiem ile trwaja przygotowania przedślubne to nie widze szans zeby to ogarnac tak szybko i to bez pomocy panny młodej :sorry2:

No ale nic, przecież jakoś musza przyciagać uwage telewidzów.
Choć sama nie wierze w te scenariusze to lubie poogladac.

Hej, za mną noc-okropność:no: Bolały mnie strasznie biodra, zwłaszcza lewe a właśnie na lewym boku lubię spać...Poza tym siku byłam chyba 7 razy, Mała cały czas pchała mi się na pęcherz, bo czułam kłucie...Dopiero nad ranem spało mi się jako-tako...Na szczęście pogoda nastraja pozytywnie, bo jest znowu bardzo ładnie...

mery-beth ja też mam dwie butelki dr browns, koleżanki bardzo mi je zachwalały...:tak:

Miłego dnia wszystkim!

Hej laseczki:-)
Kachutka nie zazdroszczę nieprzespanej i obolałej nocki:szok:
U nas nocka fajna, Majeczka piła ok 23, potem ok 3 i ostatnio ok 7:30. Teraz leży i coś opowiada:-D:-D:-D Myślę że sie kimnie trochę a potem standardowo spacerek ale dziś z ciocią i dalej bo ja muszę iść do pracy więc pójdziemy wszystkie a jak ja pójdę załatwiać to dziewczyny będą spacerować:tak:
Pogoda rzeczywiście nastraja pozytywnie, już świeci słonko:-):-)
Miłego dnia mamuśki:tak:

onanana Super Ci Malutka śpi, widać masz spokojne dziecię:tak: Mój synek też od początku tak ładnie spał i nigdy ze snem nie miał problemów a jak skończył 6 miesięcy to przesypiał całe noce...Mam nadzieję, że Tosia pójdzie w jego ślady...
Udanego spacerku Wam życzę!

Ja się zabrałam za wygotowywanie butelek i laktatora:rofl2:

Dzień dobry kochane!:)
U mnie nocka OK, obudziłam się standardowo o 5:30 i padłam znowu!:szok:Wstałam dopiero o 9:30, po tych tabsach na obniżenie ciśnienia, odpływam...
onanana to prawda pogoda jest boska! Ale Ci zazdroszczę tych spacerków!!:)Nio i niunia rzeczywiście jaka grzeczna! Wykorzystujcie pogodę ile się da, nie wiadomo ile jeszcze cieplutkich dni nam zostało:)
Od rana znowu mam skurcze, nieregularne, ale bolą coraz mocniej i do tego plecy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry