Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pospałam sobie troszkęStrasznie mnie ostatnio łapie sen między 14 a 18 aż wysiedzieć nie mogę. Ale prześpię się troszkę w dzień i potem mogę spokojnie funkcjonować.
Dziewczyny przepraszam Was bardzo, ze nie zagladam ostatnio. Nie mam w ogóle czasu i nie zanosi się zeby było lepiej w najbliższym czasie
Natalka dała nam ostatnio trochę popalić, jakies problemy chyba z brzuszkiem miała, ale jest już lepiej. I oby tak zostało!
A ja bawie sie w dojarkę ;-), a to trochę czasu zajmuje
Do tego złapało nas jakieś przeziębienie:-( Mężowi zaraz przeszło, ale mnie oczywiscie trzyma. W dodatku cos mi wlazło w dolny kręgosłup po prawej stronie i ledwo chodzę :-(
jedyne co mi wypisał to jakieś tabletki (witaminy) na wzmocnienie kości i tyle :-(Dziewczyny ODESZLY MI WODY zbieram sie powoli do szpitala kochane
Trzymajcie kciuki za nas,buziale i odezwe sie jak juz bedzie po wszystkim ;-)![]()
Ja dzwoniłam już do szpitala i jutro jestem pierwsza w kolejce do CC!Położna powiedziała, że ma nadzieje, ze nic się w tej kwestii nie zmieni - czyli zawsze może coś wyskoczyć, no ale mam nadzieję, ze jednak będę pierwsza. Jeju, jak ja się boję!!!
Mamy się stawić na 7.00 rano.
nie mam zadnych objawów, no może poza tym ze raz na czas czuje takiemocne kłucie gdzies koło pęcherza. i nie wiem czy to skurcze czy mały mi się tam kręci...
wczoraj wysprzatałam naszą sypialnię, dzisiaj juz od rana piorę pościel, wypędzę wszystkie kurze i pościelę już łóżeczko dla bombla :-) 

potem z mężulkiem do dentysty i na miasto pobuszować, może coś się ruszy w stronę porodu
może ktoś mnie wyręczy?