• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

Dziewczynki zegnam sie na tydzien bo uciekam do lasu ,nad jeziora. Nie bedzie netu - nawe w iPhonie.
Pogoda cudowana. Pogłaszczcie brzuszki..
Trzymajcie sie. Pa

reklama
Gola fajnie spędzony czas :) Super :)

Bryszka - powodzenia na rozmowie, żeby się udało!

winki baw się dobrze, odpoczywaj, regeneruj siły :)

Witam Mamusie :)
Dziś wyjątkowo długo spaliśmy...jestem w szoku, że udało mi się pospać dłużej. Też mam problem, byle co mnie wybudza :(

W łóżku z nudów wzięłam się za haftowanie, robię małemu obrazek gobelinowy, jak skończę to się wam pochwalę. Mojemu Szymusiowi w ciąży dwa takie zrobiłam, teraz chyba nie starczy mi cierpliwości. Tak więc, czytam dwie książki, z synem regularnie gramy w karty :),haftuję, mam Was, allegro, jakiś film się obejrzy i tydzień leżenia zleciał, zostało jeszcze 11 dni do wizyty. Jeszcze, żeby kręgosłup tak nie bolał :(, a wczoraj zaczęło jeszcze kolano...czuję się jak emerytka w sędziwym wieku :)

Życzę miłej niedzieli :)

Gola ja mojemu chrześniakowi też kupiłam w tesco "krówkę karolinke" bardzo lubi ta książeczkę , ba zna ja na pamięć, ma 4 lata i czytać jeszcze nie umie, więc zawszę znajomym wciskamy kit że umie czytać.a my jak mu czytamy i specjalnie zmieniamy tekst to nas poprawia:)
kiedyś jak był jeszcze bardzo mały i co kolwiekbyś nie napisała na kartce to czytał to jako tesco, więc też znajomym wkręcaliśmy że umie czytać, pisaliśmy tesco i mówiliśmy by przeczytał:)
ale on sam z siebie bystrzak, ile razy coś wykombinował, że nas zatykało:)dzieci są bardzoo pomysłowe

Aneczka dobry myk z tym wkręcaniem, że mały potrafi czytać - uśmiałam się ;-)
winki wypoczywaj ile wlezie:)
U nas też dziś sennie, ja sobie leżałam cały czas (do teraz)czytałam gazety o dzieciaczkach i oglądałam Pamiętniki Wampirów. D. pojechał z moim ojcem na ryby, mama leży u siebie, jamnik - cukrzyk w swoim kojku:)
PS agutku kupiłam wczoraj w Smyku poduszkę - wielką fasolkę - kojec pisze na niej z MotherHood, chyba masz taką samą - rewela! Dziś wstałam jak nowo narodzona!:)

Andrzelika1989 - Ale to jest fakt, że się odwracają i mają gdzieś. Najbardziej kwiczę, jak idę przez miasto i patrzę na ludzi zza ciemnych okularów. Wówczas widać ciekawskie spojrzenia - czy za dużo zjadła, jest w ciąży, czy choruje. Mam ubaw z nachalnie patrzących :)

Swoją drogą - wreszcie jestem happi że wreszcie w Poznaniu świeci słońce i można sobie połazić. Niedługo urlop, więc będę miała trochę czasu na swoje przyjemności, chyba, że mnie stresik zeżre :rofl2:

Co za dzien :-( do rana zimno i pochmurno.
Chłopaki rano byli ma spacerze, a ja siedze w domu caly czas. Teraz pada deszcz wiec zaraz urzadzimy rodzinne ogladanie filmow przy pizzy ;-)

Zrobilam dzis powidla z jablek ze wsi - to przysmak Macka. Poza tym obiad i reszte dnia leze do góry brzuchem :-D Musze oszczedzac nogi bo mam coraz wiecej pajączków i widocznych żył. Wyglądaja okropnie, no i uczucie mega cięzkich nóg.

reklama
Hej brzuchatki :-)
Widze ze nawet w niedziele produkcja trwa :-D U nas dzisiaj sliczna pogoda cieplutko no to wzielismy i pojechalismy na male zakupy i kupilismy syneczkowi troszke ubranek,jestem zadowolona bo w koncu cos u nas rusza z wyprawka :-D jutro wkleje w odpowiednim watku ;-)
A druga sprawa to mam sytuacje awaryjna moj A. sie przeziebil i zle sie czuje a to w takiej sytuacji to facet jak jest chory to tak jakby miec w domu male dziecko,tu to jeczy i steka i wszystko kolo niego trzeba robic,no ale co sie nie robi dla chorego:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry