To u nas mała też potrafi tak długo walczyć. Zasypia, odkładam i się budzi. I tak cały czas. Prawie tydzień robiła tak w nocy, a teraz całe szczęście przestawiło się na dzień. Uff. No ale noce nie były zmarnowane przeczytałam 4 książki od porodu podczas nocnego karmienia by nie zasnąć.U nas już przed skokiem była dość przyjemna rutyna w ciągu dnia ...teraz jeśli w dzień zasypia to głównie na rękach, a w nocy śpi w kołysce tylko bardzo niespokojnie. W dzień nie kładziemy jej do kołyski tylko do kosza ale teraz ciężko odłożyć z rąk bo się budzi![]()
reklama
Łojezu, ja się nie potrafię skupić czasem na tym, żeby oczy mieć otwarte, a Ty książki czytaszTo u nas mała też potrafi tak długo walczyć. Zasypia, odkładam i się budzi. I tak cały czas. Prawie tydzień robiła tak w nocy, a teraz całe szczęście przestawiło się na dzień. Uff. No ale noce nie były zmarnowane przeczytałam 4 książki od porodu podczas nocnego karmienia by nie zasnąć.Jak się jest na jakimś porywajacym fragmencie to się nawet człowiek cieszy ze dziecko w nocy płacze
![]()
Przeszło PRZEZ pieluszkę, a nie bokiem?Jak wczoraj narzekałam na pieluszki bamboolove to jeszcze nie miałam powodów)) założyłam jej po tym jak myślałam ze dwójki nie będzie wiec bezpiecznej ze nic nie wyleci. Karmie i poszła taka bomba ze pierwszy raz (a to trzecie dziecko) musiałam prac również swoje ubrania i umyć fotel. Przeszło przez pieluszkę. Nie chciałam wyrzucać ale muszę
![]()
My też dziś bioderkaTe akcje dzieci kładźmy na karb skoku i przetrwajmy))
Miłego weekendu! My dziś usg stawów w planie i pierwsza wizyta Zosi u kogoś (mój brat). Ciekawe czy zdaze herbatę wypić![]()
Unficzka
Fanka BB :)
Te akcje dzieci kładźmy na karb skoku i przetrwajmy))
Miłego weekendu! My dziś usg stawów w planie i pierwsza wizyta Zosi u kogoś (mój brat). Ciekawe czy zdaze herbatę wypić![]()
Może ze strachu będzie spać
EmiD
Moja nie spi po kąpieli do 1 a kąpiemy różnie ostatnio o 19 ja kapałam i tak do 1 oczy jak 5 zł. Ciężko was nadrobić nie pokazywały się powiadomienia długo. A wczoraj od 14 co 1h na cycu do 1 w nocy. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam. A dziś spi jak gdyby nigdy nicU nas maluszek tez byl tak aktywny bo oczywiście kolki się zaczęły na początku włączony espumisan ale nie pomogło teraz delicol i Probiotyk i jest deczko lepiej chociaż az tak nie płacze, ale wraz mam nocne dziecko miejmy nadzieję że się przestawia nasze bobaski. U nas po kąpieli mam wrażenie że jeszcze bardziej pobudzony maluszek
Truskawka9119
My dokarmiamy Capri care, czuje się po nim dobrze, nie ma problemówDziewczyny,
Jakiego mm używacie i jak po nich czują się Wasze dzieci?
reklama
Unficzka
Dziewczyny,
Jakiego mm używacie i jak po nich czują się Wasze dzieci?
Dokarmiamy na noc Bebilon 1 Comfort, synek śpi po nim 5h w nocy...