asiaelakasia
Zaangażowana w BB
Początek 5 , pokazywał mi goA który masz teraz tydzień ? Jakoś zarodek średnio mi pasuje do takiej bety, nie wiem dlaczego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Początek 5 , pokazywał mi goA który masz teraz tydzień ? Jakoś zarodek średnio mi pasuje do takiej bety, nie wiem dlaczego...
Tydzień od wcześniejszego usgi 2-3 dni później był już zarodek?
Tak wiem, ostatnia głośna sprawa dot. pana Oskara D. mało ludziom jeszcze ukazała o co w tym wszystkim chodzi…Wiesz co, to tak jak swojego czasu ludziom chorym na raka biznesmeni wciskali, że są cudowne metody wyleczenia nowotworu np. za pomocą wlewów dożylnych z witaminy C.
Oczywiście, chorzy umierali bo rezygnowali z terapii sugerowanej przez lekarzy typu chemioterapia, radioterapia na rzecz w sumie nawet nie znachorstwa tylko dziwnych chwytów marketingowych właśnie "specjalistów".![]()
Falowodziewczyny, zaczynały Wam się mdłości i się nasilały? Czy jeblo i odrazu źle… bo chyba z dnia na dzień coraz dłużej i
Mocniej mi nie dobrze![]()
U mnie zależy, jeden dzień jest tragiczny z nudnościami prawie na wymioty mnie bierze, a na drugi tylko co jakiś czas. W sumie zawsze słyszałam, że są poranne mdłości w ciąży a ja je mam o każdej porze dnia, a nie raz i w nocydziewczyny, zaczynały Wam się mdłości i się nasilały? Czy jeblo i odrazu źle… bo chyba z dnia na dzień coraz dłużej i
no i jest! juz myslalam ze uciekniesz na te marcowkiCześć Dziewczyny.
Przycupnę do Was, jestem spóźnialska z naszych czerwcówek.W sumie to prawie że dopiero się dowiedziałam o ciąży. Obecnie z OM mi wychodzi 3+5 więc jeszcze jest bardzo młodziutka, w niedzielę miałam betę 22.7, wczoraj 77.9. Na wizytę muszę się jeszcze zapisać, ale chyba jeszcze trochę czasu minie zanim zobaczę tego swojego kropka.
Termin mi wypada trochę głupio bo na 27 luty więc tak w sumie na samej granicy z marcem.![]()
ja nie mam mdłości rano, tylko zaczynają się tak koło 11 i trwają kilka godzindziewczyny, zaczynały Wam się mdłości i się nasilały? Czy jeblo i odrazu źle… bo chyba z dnia na dzień coraz dłużej i
mało nas na tych lutowychno i jest! juz myslalam ze uciekniesz na te marcowki![]()
ja mam jeden dzień lepszy drugi gorszydziewczyny, zaczynały Wam się mdłości i się nasilały? Czy jeblo i odrazu źle… bo chyba z dnia na dzień coraz dłużej i