Też to słyszałamJa zgagi WGL nie mam. Czyli moje dziecko urodzi się łyse?takie teksty slyszalam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też to słyszałamJa zgagi WGL nie mam. Czyli moje dziecko urodzi się łyse?takie teksty slyszalam
Mniam wyglądają pysznieDziewczyny ile przytylyscie w ciąży? Ja mam wrażenie że ciągle puchne. To już 38+6 A apetyt do rad większy
Teściowa wysłała zdj że paczki ki jutro przywiezie![]()
Ja się urodzilam z czupryna mój mąż łysy był więc możliwe że Ignas też będzie łysyTeż to słyszałamJa też na szczęście nie mam zgagi z czego się bardzo cieszę bo podobno jest to bardzo nie przyjemne. Ale mam nadzieję że nasze bobasy będą miały choć trochę włosów
![]()
Pierwsza ciąża? Przypomnij kiedy masz terminMniam wyglądają pysznieJa też mam 15kg+ i nie wiadomo dlaczego ale w ostatnim czasie ciągle bym jadła
wcześniej tego nie miałam
![]()
Ja jakieś 17,5kgDziewczyny ile przytylyscie w ciąży?
39+4W którym tyg jesteś??
Dziękuję ślicznie! Cenne informacje ❤Znalazlam![]()
Tak, pierwszaPierwsza ciąża? Przypomnij kiedy masz termin
ja zaczynałam z wagą 54kg a teraz mam 70.1Kochana jak ja dostanę paczki to bd ciągle jeść.. dziś się wazylam i jestem w szoku waze 70 kg A zaczęłam od 55.. 15 kg plus.
Uda czuje że mam jak balony i boczki również
Ja też się boję, ale prędzej, czy później urodzić będę musiała, więc już wolę mieć to z głowy niż później się stresować, że po terminie, że dziecko ma mało miejsca i w ogóle, że coś się dzieje, a poza tym teraz nie czuję się już najlepiej, więc nie ma co przedłużaćOj biedna..
Aaaz tak przyspieszyć ten poród? Bo ja to się boje okropnie..
Ja zgagę miałam 2 razy w 1 trymestrze. A dzidzia ma włoskiJa zgagi WGL nie mam. Czyli moje dziecko urodzi się łyse?takie teksty slyszalam