Aaa to teraz wy macie urodzinki w niedzielęDrobne zakupy i ja robię jak odbieram dzieci sióstr. Albo po prostu jadę. Tylko teraz były większe zakupy na urodziny, na niedzielę.![]()
reklama
G
gość _199
Gość
Pamiętam, że za moich czasów jak były takie urodzony, to nawet rodziców solenizanta nie byłoAaa to teraz wy macie urodzinki w niedzielęja jutro robie jeszcze w bajlandi dla przedszkolaków i mam z głowy na cały rok
takze musze upiec jakieś ciasto dla rodziców jak będą chcieli zostać jutro
![]()
marta18691
Fanka BB :)
PięknieU nas też zaczynamy weekend imprezowy
Sylwia99
Tak my jutro.Aaa to teraz wy macie urodzinki w niedzielęja jutro robie jeszcze w bajlandi dla przedszkolaków i mam z głowy na cały rok
takze musze upiec jakieś ciasto dla rodziców jak będą chcieli zostać jutro
![]()
Sylwia99
Ale zdjęcia będą czadowe.U nas też zaczynamy weekend imprezowy
Zdrówka przede wszystkim !My dziś roczekale niestety starszak ma covid..impreza odwołana.
Zrobiłam mu test z apteki i taka niespodziankami po południu idziemy zrobic pcr.
Sylwia99
Zdrówka, a impreza nie zająć, nie ucieknieMy dziś roczekale niestety starszak ma covid..impreza odwołana.
Zrobiłam mu test z apteki i taka niespodziankami po południu idziemy zrobic pcr.
reklama
G
gość _199
Gość
Zdrówka ! Imprezę jeszcze zdążycie zrobićMy dziś roczekale niestety starszak ma covid..impreza odwołana.
Dziewczyny w poniedziałek idę zapisać Alusia do żłobka, trochę się boje go jednak puścić.