Aaa to teraz wy macie urodzinki w niedzielęDrobne zakupy i ja robię jak odbieram dzieci sióstr. Albo po prostu jadę. Tylko teraz były większe zakupy na urodziny, na niedzielę.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa to teraz wy macie urodzinki w niedzielęDrobne zakupy i ja robię jak odbieram dzieci sióstr. Albo po prostu jadę. Tylko teraz były większe zakupy na urodziny, na niedzielę.![]()
Pamiętam, że za moich czasów jak były takie urodzony, to nawet rodziców solenizanta nie byłoAaa to teraz wy macie urodzinki w niedzielęja jutro robie jeszcze w bajlandi dla przedszkolaków i mam z głowy na cały rok
takze musze upiec jakieś ciasto dla rodziców jak będą chcieli zostać jutro
![]()
PięknieU nas też zaczynamy weekend imprezowy
Tak my jutro.Aaa to teraz wy macie urodzinki w niedzielęja jutro robie jeszcze w bajlandi dla przedszkolaków i mam z głowy na cały rok
takze musze upiec jakieś ciasto dla rodziców jak będą chcieli zostać jutro
![]()
Ale zdjęcia będą czadowe.U nas też zaczynamy weekend imprezowy
Zdrówka przede wszystkim !My dziś roczekale niestety starszak ma covid..impreza odwołana.
Zrobiłam mu test z apteki i taka niespodziankami po południu idziemy zrobic pcr.
Zdrówka, a impreza nie zająć, nie ucieknieMy dziś roczekale niestety starszak ma covid..impreza odwołana.
Zrobiłam mu test z apteki i taka niespodziankami po południu idziemy zrobic pcr.
Zdrówka ! Imprezę jeszcze zdążycie zrobićMy dziś roczekale niestety starszak ma covid..impreza odwołana.