nindziaa
Moderator
Oj, biedna jesteś z tymi mdłościamiU nas duszno, pochmurno, ale przebija się momentami słońce
Ogólnie 30 stopni i nie ma czym oddychać, mdłości nie pomagają w takie dni![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, biedna jesteś z tymi mdłościamiU nas duszno, pochmurno, ale przebija się momentami słońce
Ogólnie 30 stopni i nie ma czym oddychać, mdłości nie pomagają w takie dni![]()
uwielbiam jeździć na rowerzeU Płock 27 stopni właśnie wróciłam z roweru 15 km tylko bo już zawroty głowy od gorąca... Ale w czasie jazdy fajny wietrzyk![]()
Łódź 27*CJak mija dzień dziewczyny?
U Was też tak gorąco?![]()
Ja póki co normalnie trenuje, biegam i jeżdżę na rowerzeuwielbiam jeździć na rowerzeale narazie wstrzymuje się do pierwszej wizyty, żeby mieć pewność. A u was jak z aktywnością fizyczna?
Ja też uwielbiamuwielbiam jeździć na rowerzeale narazie wstrzymuje się do pierwszej wizyty, żeby mieć pewność. A u was jak z aktywnością fizyczna?
Ja jestem aktualnie na urlopie nad morzem i wybieram się zaraz na plażęJak mija dzień dziewczyny?
U Was też tak gorąco?![]()
Ja czasami mam rano mdłości i ogromną nadwrażliwość na zapachy 24/7 a poza tym jest okNa Śląsku 22 stopnie i słonecznie
Czy was tez pobolewa głowa? Przynajmniej raz dziennie dopada mnie ból głowy![]()
Ja jestem aktualnie na urlopie nad morzem i wybieram się zaraz na plażęBędę jedynie spacerować bo podobno w I trymestrze nie wolno się opalać :/ słyszałyście o tym?
Ja chodzę na pilates i stretching, nie zamierzam rezygnowaćuwielbiam jeździć na rowerzeale narazie wstrzymuje się do pierwszej wizyty, żeby mieć pewność. A u was jak z aktywnością fizyczna?