nindziaa
Moderator
Tak jak piszą dziewczyny może być to kwestia kilku dni a nawet dniawczoraj była 1104 przyrost 126% w 48h .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak piszą dziewczyny może być to kwestia kilku dni a nawet dniawczoraj była 1104 przyrost 126% w 48h .
Też jestem takiego zdania , czuję w sobie że poszłam za szybko i będzie mój kropek w poniedziałekPrzyrosty masz ładne , a beta na granicy, żeby zobaczyć kropka. Wszystko też zależy od sprzętu i wprawnego oka. Wiem, że się stresujesz , ale nie wszystko stracone. Tule i wierzę , że będzie dobrze![]()
Jak coś zle napisalam to mnie poprawcie, specem w tych dziedzinach nie jestemTak jak piszą dziewczyny może być to kwestia kilku dni a nawet dniaNie chcę się bawić w lekarza bo sama zbyt wiele nie wiem i czasami nie rozumiem ale z tego co kiedyś gdzieś wyczytałam to pecherzyk może być widoczny dopiero przy 1500 becie niekoniecznie 1000 to jest ta granica gdzie na pewno będzie.
lekarz powiedział że ogólnie przy 1500 2000 becie już powinno być widać pęcherzyk w macicy jeżeli by nie było to w tej sytuacji można podejrzewać ciążę pozamaciczną .Jak coś zle napisalam to mnie poprawcie, specem w tych dziedzinach nie jestem![]()
Rozumiem, a masz jakieś plamienia?lekarz powiedział że ogólnie przy 1500 2000 becie już powinno być widać pęcherzyk w macicy jeżeli by nie było to w tej sytuacji można podejrzewać ciążę pozamaciczną .
nic nie mam na USG też nic nie było widać .Rozumiem, a masz jakieś plamienia?
Bo widziałam jakiś wątek inny o nawracających plamieniach czyli już przeszło?nic nie mam na USG też nic nie było widać .
Będzie dobrze takie mam myśli . A on jest dobrym lekarzem i jestem z nim pod stałym kontaktem . 4 dni bo jutro nie ma sensu iść jak bety nie będę miała a w poniedziałek mam na samo rano 7.40 wizytęJeżeli plamisz, beta jest już wysoka i nie widać pęcherzyka a lekarz każe przyjść na usg za 4 dni to ja bym poszła chyba do innego lekarza jutro jeszcze dla spokoju głowy chociażbyOczywiście zrobisz jak uważasz.
Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.![]()