meksykanka11
Fanka BB :)
No co TyDziewczyny, poczytałam na internecie i chyba się z Wami żegnam… Wg OM 6+1 a zarodek 1,6 mmSerduszka nie ma
Czekam, ale powoli tracę nadzieję… Jak przeżyć te dwa tygodnie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No co TyDziewczyny, poczytałam na internecie i chyba się z Wami żegnam… Wg OM 6+1 a zarodek 1,6 mmSerduszka nie ma
![]()
Trzymam bardzo mocno kciuki.Udało mi się USG z popołudnia przełożyć na 8:45... Trzymajcie kciuki, od wczoraj plamię, w nocy miałam większą ilość na papierze... Do tego mała mi się rozchorowała, od rana wymiotowała więc dochodzą do tego nerwy związane z nią... Czuję, że to się nie skończy dobrze![]()
Ja wczoraj na usg będąc według OM 5+5 nie miałam echo zarodka jeszcze.Dziewczyny, poczytałam na internecie i chyba się z Wami żegnam… Wg OM 6+1 a zarodek 1,6 mmSerduszka nie ma
![]()
nie można tracić nadziei do końca!! Moja ciąża jest młodsza o 2 tydz! Na początku panikował ale to przecież nic nie zmieni.. trzeba czekaćDziewczyny, poczytałam na internecie i chyba się z Wami żegnam… Wg OM 6+1 a zarodek 1,6 mmSerduszka nie ma
![]()
Kochana powodzenia!!! Trzymam kciuki za Ciebie i kropka i córę, żeby jak najszybciej wróciła do zdrowiaUdało mi się USG z popołudnia przełożyć na 8:45... Trzymajcie kciuki, od wczoraj plamię, w nocy miałam większą ilość na papierze... Do tego mała mi się rozchorowała, od rana wymiotowała więc dochodzą do tego nerwy związane z nią... Czuję, że to się nie skończy dobrze![]()
Kochana spokojnie, wiem co to znaczy czekać ale musisz być cierpliwa. Też poszłam teoretycznie w 7 tc a okazało się, że wg usg jest 5 tc, serduszka nie było. Poczekałam 2 tyg iiiii serduszko już biłoDziewczyny, poczytałam na internecie i chyba się z Wami żegnam… Wg OM 6+1 a zarodek 1,6 mmSerduszka nie ma
![]()
Oszaleje do tego 13 lipcaJa wczoraj na usg będąc według OM 5+5 nie miałam echo zarodka jeszcze.
Według wymiarów wyszło mu 5+1.
Tez czekam teraz 2 tygodnie. Na spokojnie, ciąża jest pewnie młodsza niż się liczy według OM![]()