reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Mam takie pytanko w związku z moją jutrzejszą wizytą u ginekologa: czy Wy też jesteście badane przy okazji każdej wizyty, słyszałam, że to nie jest konieczne?

reklama
przekazuję pozdrowienia dla wszystkich lutóweczek od SAWY13. U niej wszystko ok, jest u mamy, która mieszka bliżej szpitala, w którym Sawa bedzie rodzić. Niestety mama nie ma internetu, więc Sawa jest odcieta od świata

Ja jestem badana przy kazdej planowej wizycie, ale jak poszłam po tygodniu z jakimś problemem nie planowo, to mnie wtedy nie badała, pogadałyśmy tylko (problem dotyczył bakterii, a więc badanie rzeczywiscie nie było konieczne).

rosmerta: pozdrów od nas też Sarę13 i informuj co się u niej dzieje! :happy:

ambewa: mnie też lekarz bada na każdej wizycie (teraz co tydzień), inaczej nie mógłby stwierdzić w jakim stanie jest szyjka i czy nie postępuje rozwarcie, więc raczej (zwłaszcza na tym etapie) jest to konieczne badanie:tak:

Ja też jestem badana na każdej wizycie...no chyba nawet teraz, pod koniec powinno się być badanym,tak jak Joasiek piszesz, by oenić co się dzieje z szyjka, czy nie ma rozwarcia, itp.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry