reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam i ja:blink:.
Ewamat ,zdrowka dla dziewczynek.
Kasiu,na pewno tort Ci swietnie wyjdzie;-):tak:.Nie martw sie na zapas.W koncu beda sami bliscy;-).

Ja mam mega stresa,za 3 godziny egzamin z mikroekonomii:baffled:.Normalnie mam wrazenie,ze sie trzese:baffled:.Zachciało mi sie studiów:baffled:;-).
Miłego dnia i dziekuje z atrzymanie kciukow:tak:

reklama
Oj Gosi,będziesz miała wesoło.
Mam nadzieje,że nie masz nam za złe,ze tak żartujemy?
Ale filmik dla Ciebie
YouTube - hamster babies!

dla mnie super maluszki gorzej jak podrosną i będzie połowa ich miała po kolejne 9 małych :-D

Ja byłam caly wieczór na uczelni,zaliczałam informatyke.
.
Tycia to pochwal się co dostałaś za ocenę i powodzenia życzę na egzaminie:tak:

Ewamat zdrówka dla wszystkich :tak:
Kasiad napewno wyjdzie super :tak:

i Witam całą reszte ;-)

...głowa mi dziś pęka :baffled:

dla mnie super maluszki gorzej jak podrosną i będzie połowa ich miała po kolejne 9 małych :-D

No mówię Ci,niezły biznes:tak:

Mąż wczoraj "zabalował",a dzis dzielnie w domu mi pomaga.Aż mi go szkoda tak wygląda:-D,ale cóż trudno,obowiązki czekaja.ja nie mam wolnego,praca 24h na dobę(no chyba,ze przed kompem).
Kubula spi,mąż poszedł do sklepu,a ja tu...

Czesc Babeczki:-)

Na reszcie moge zajrzec, maz pojechal do mieszkanka, a ja z Jula w domku.....

Od rana jedna wielka bieganina za panelami i plytkami do kuchni......No ale juz sa na szczescie:tak:

Ewamat zdrowka dla dziewczyn:blink:
Kasiad imprezka wyjdzie super....tort na pewno tez;-)

Witam w końcu i ja;-) Zakupy zrobione, obiad zjedzony, dom prawie posprzątany:tak:

Ewa zdrówka dla Was:tak:
Kasiad jeżeli już kiedykolwiek robiłaś tort to nie masz się co martwić:tak: Ten wyjdzie tak samo dobrze:tak:
Tycia zachciało Ci się studiów to teraz masz:-p;-) Powodzenia:tak: Napewno pójdzie Ci dobrze:-)
Nuśka fajnie, że sobie jeździsz na takie zakupy:tak: Chociaż pewnie jak już trzeba coś kupić to ciężko się na coś zdecydować;-)
Rozalka co Ty tak męża męczysz:confused::-D Daj mu odpocząć jak zabalował:-p;-)

Miłego popołudnia/wieczoru:happy:

Wlasnie mialam pisac.Dostałam 3:sorry2: z mikroekonomii i 4+ z informatyki.Mikro kiepsko mi poszlo,ale nie zdarzyłam zrobic sobie jednego zadania.Dlatego,ze pomagałam 2 moim kumpelom.Fajne z nich babki,wesołe,super,ale mam wrazenie,ze od uczenia sie to jestem ja...:confused:.Mowiłam Wam,ze juz matme im napisałam(pisałam na egzaminie 3 grupy przez to:szok: i sama dostalam 3 i one tez...).Dzis znowu im pomagałam,ale nie było mozliwosci napisania im wszystkiego,bo mielismy tylko 30 minut:sorry2:.I efekt jest taki,ze mialam o jedno zadanie wiecej i dostalam 3.One dostały obie 2.I jedna ze łzami w oczach pojechała szybko do domu.Mam nadzieje,ze sie myle,ale moze jest na mnie zła:-(.Naprawde im pomagam ile moge.O mały włos nie zrobilabym swojego minimum zeby zaliczyc...Musze jutro z nimi szczerze pogadac,bo czuje sie odpowiedzialna za ich pozytywne oceny.wiecie jak mi to ciąży?

Ciekawe jak tam Madzi idzie?Pisąla,ze ma 7 zaliczen:szok:.Ja mam jeszcze jutro 2:baffled:(bedzie słabo...)

Rozalka,nie męcz męża;-).

Jeszcze raz dzieki z akciuki:tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie mialam pisac.Dostałam 3:sorry2: z mikroekonomii i 4+ z informatyki.Mikro kiepsko mi poszlo,ale nie zdarzyłam zrobic sobie jednego zadania.Dlatego,ze pomagałam 2 moim kumpelom.Fajne z nich babki,wesołe,super,ale mam wrazenie,ze od uczenia sie to jestem ja...:confused:.Mowiłam Wam,ze juz matme im napisałam(pisałam na egzaminie 3 grupy przez to:szok: i sama dostalam 3 i one tez...).Dzis znowu im pomagałam,ale nie było mozliwosci napisania im wszystkiego,bo mielismy tylko 30 minut:sorry2:.I efekt jest taki,ze mialam o jedno zadanie wiecej i dostalam 3.One dostały obie 2.I jedna ze łzami w oczach pojechała szybko do domu.Mam nadzieje,ze sie myle,ale moze jest na mnie zła:-(.naprawd eim pomagam ile moge.O mały włos nie zrobilabym swojego minimum zeby zaliczyc...Musze jutro z nimi szczerze pogadac,bo czuje sie odpowiedzialna za ich pozytywne oceny.wiecie jak mi to ciąży?

Ciekawe jak tam Madzi idzie,pisąla,ze ma 7 zaliczen:szok:.Ja mam jeszcze jutro 2:baffled:(bedzie słabo...)

Rozalka,nie męcz męża;-).

Jeszcze raz dzieki z akciuki:tak:.

ja tez trzymałam wiec prosze bardzo:-)
fajnie ze zdałas :tak: to najwazniejsze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry