Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
A koleżankami się nie przejmuj.. pomogłaś ile mogłaś. A ja jestem zdania, że studia to nie gimnazjum i trzeba je skończyć samodzielnie.. poza tym obowiązkowe nie są
Najpierw może pogratuluję Ci zaliczeń:-) I życzę następnych sukcesów;-) Ja też zawsze miałam wyrzuty sumienia w takich sytuacjach, ale życie mnie nauczyło, że nie warto
Pogadaj z tymi koleżankami szczerze, jeżeli będą wobec Ciebie w porządku to zrozumieją
Trzymaj się Kochana:-)
Właśnie dostałam wiadomość od Bestyja
:-) 3 to tez zaliczone, lepsza 3 niż poprawka, liczy sie ,że idziesz dalej i nie ma się co wstydzić
:-) wstydzić to się powinny twoje koleżanki, że na egzaminie to liczą na ciebie zamiast wczesniej pozakuwać troszkę
ty masz trójkę dzieci i dajesz radę, to one tez mogłyby sie postarać, więc poczucia winy mieć nie powinnaś.

ale na szczęście ostrej reakcji alergicznej nie było,a co dalej to sie okaze w ciagu najblizszych dni... a jaki zadowolony był rozbójnik jeden, pogryzł, połknął otworzył buzie i z uśmiechem powiedził:"nie ma"
oby nic mu nie było....:-(

)