reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:happy: Teraz mam chwilkę, bo wcześniej kończyłam prasować i przygotowywać obiad, bo zaraz teściu będzie:-p Mój mąż dzisiaj drożdżówkę robi - super już się doczekać nie mogę (tak dawno nie robiliśmy);-) Zajrzę tu jeszcze wieczorem, a teraz idę kończyć obiad:sorry2:

Hubus jaki słodki...Biedne te dzieciaki,nie moga zjesc ciasteczka...:confused:

oby nic Hubciowi nie bylo i oby jak najszybciej mogl wzystko jesc co dusza zapragnie!

Rosmerta, jejku ja sobie nie wyobrażam jak dajecie radę, chociaż pewnie jak musicie to nie ma wyjścia:sorry2: Życzę Wam, żeby Hubek mógł jeść jak najszybciej te dobroci, na które ma zakaz ze względu na zdrowie:tak:

dzis juz tylko 2
w sumie na 7 zaliczen jednej jestem pewna poprawki bo kiepsko mi poszło inne dobrze inne jeszcze bardzo dobrze

Powodzenia na tych dwóch dzisiejszych:tak: Trzymam kciuki:-) No i gratuluje tej masy zaliczeń:tak: Zdolna z Ciebie Dziewczyna musi być, że dajesz radę:tak:

A tak wogóle to chciałam Ciebie i Tycie zapytać, co studiujecie:sorry2::confused:

Miłej niedzieli:happy:

reklama
Powodzenia na tych dwóch dzisiejszych:tak: Trzymam kciuki:-) No i gratuluje tej masy zaliczeń:tak: Zdolna z Ciebie Dziewczyna musi być, że dajesz radę:tak:

A tak wogóle to chciałam Ciebie i Tycie zapytać, co studiujecie:sorry2::confused:

Miłej niedzieli:happy:
Wolfa ja juz po tych 2 egzaminach jeden mialam na 8 a drugi 11 ja juz o 12 w domku byłam:)
a ja robie teraz magisterke na PG wydział Zarządzania i Ekonomii specjalizacje własnie jestem w trakcie jej wybierania ale chyba finanse i bankowość albo zarzadzanie orgaznizacją:tak:

Justynka witaj!
Troche szybko chcesz nawiązywac znajomości z nami;-):-D.

Wolfia,ja dopiero zaczełam ekonomie,byc moze wybiore tak jak Madzia finanse i bankowosc komercyjna;-).Tylko u mnie meeeega długa droga do tego;-)

Madzia,moze nie bedzie tak zle:confused: z ta poprawka.Ja juz wczoraj myslałam,ze dostane 2,a udało sie 3:sorry2:.

Ja mialam dzis dwa egzaminy i z jednego mam 5:szok::-):tak:,a z drugiego nie wiem...Spodziewam sie 3:blink:.
Nie marudze więcej;-)...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry