reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
ja chyba poczekam do marca. teoretycznie ma czas do 14-go marca. ... kube tez urodzilam 2 tyg po terminie. ehh... ja juz chceeee....
a doktor powiedziala ze 2 tyg temu byl lepiej ustawiony i ze mu sie chyba odwidzialo bo sie wysunal spowrotem do gory i na bok :(:(

Avacanda84 ja już jestem po:-) Małgosi spieszyło się na świat przed terminem :tak:W wolnej chwili opisze mój poród. A Tobie i innym oczekującym mamusiom życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :-)

Kochane lutóweczki, strasznie chciałabym poczytac co sie dzialo jak nas nie bylo ale nie dam rady, wiec na razie tylko dziekuje za wszystkie gratulacje :tak: :-) :-) :-) Jestesmy od wczoraj w domu, pierwsza noc z Mileną - masakra :-p W dzien jest grzecznym aniolkiem za to w nocy wyrastaja jej różki, dzisiaj krzyczała do 5:30 nad ranem, a głos ma tak donośny że sama bym jej nie przekrzyczała :szok:
A ze mną na razie jest bardzo kiepsko.. 6 doba na ketonalu, mam kilkanaście szwów od łechtaczki po odbyt, kilka się rozeszło więc jest niewesoło :baffled: bez silnych środków znieczulających nie daję rady przejść kilku metrów a co dopiero siedzieć :-(
Sam poród - masakra - NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!! Opiszę jak urodzą już wszystkie dziewczyny.
A zaległości nadrobię chyba dopiero jak dojdę do siebie.. mam nadzieję że już niedługo.. pozdrowienia dla wszystkich mamuś tych rozpakowanych i tych w dwupaku :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry