reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Teraz w ogóle każdy pretekst jest dobry. Zasadniczo nie wierzę w przeczucia (przynajmniej mi się nie sprawdzają), ale od jakiegoś czasu łapię każdą możliwość, że może to właśnie...

reklama
najgorsze sa te ostatnie chwile przed. dluza sie i dluza...

a w sprawie wyprawki dla malucha. myslalam ze mam wszystko.a tu 3 dzien w domu i ja biegne do sklepu dzieciakowatego po zakupy :laugh2: komedia :laugh2:

Witam,
wątek w dziale zamknietym został stworzony. Nie wszystkie osoby mają do niego dostep, ponieważ nie wystepua ich nazwy w bazie danych. Osoby, które nie maja w podpisie Mam lutowa'07 nie maja dostepu i musza soie do mnie zgłosić z poprawną nazwa uzytkownika.
Przypominam, że watki zamknietę są stworzone żeby uzytkowniczki mogły tam publikowac zdjecia oraz informacje, które chca zachować przed postronnymi osobami. Forum bb ma charakter otwarty, wiec prosze żeby nie umarł wasz wątek w dziale otwartym. dajcie szanse innym dziewczynom do was dołaczyc
pozdrawiam aniaslu:-)

Mama Szymka i Hanki

STARAłAM SIE WSZYSTKIE NAZWY WPISAC POPRAWNIE NIE MAM POJECIA KTORA BYłA NIE POPRAWNA JESLI NIE MASZ DOSTEPU TO NAPISZ BEZPOSREDNIO DO aniaslu bo niestety ja narazie nie wyrabiam i nie mam pojecia kto nie ma dostepu
taaaaaaaaaaaaa ja se moge pisac do dziewczyn ktore nie maja dostepu.......
jak niby one miałyby to odczytac hhhhehhehheh
wiem ze napewno był bład w nazwie
irtasia27 , bibinka i E -lona ,PATRYCJA 27, matylda_m,eva1977,_aneczka_,juz dopisałam i wysłałam o poprawienie . PRZEPRASZAM __________________

A jak tam dzisiejsze święto ? :blink: Obchodzicie ? Nie obchodzicie ? Nic nie piszecie o Walentynkach a to taki miły dzień :-D Ja dostałam rano piękny bukiet tulipanów - za co muszę pochwalić mojego mężulka :tak: O 7 rano kwiaty stały na stole obok śniadanka - a ja w łózku ;-) Teraz próbuję się zrewanżować i przygotowuję kolację przy świecach :happy:

Ja dostalam od mezusia sliczne rozyczki i walentynke, a nasz tygodniowa Milenka dostala od tatusia male kwiatki i takze sliczniutka walentynke. Cudny jest ten nasz mezczyzna. :-D:-D:-D:-D

dziewczyny, chcialam sie pozegnac. Bylo mi b milo przez czas ciazy i do tej chwili, ale juz nie wyrabiam czasowo przy dwoch malcach i to z pomoca niani. Nie wiem w co rece wlozyc, wiec wlaczanie netu wieczorem srednio widze, a nie chce sie wlaczac sporadycznie raz na jakis czas.

Trzymajcie sie cieplutko, caluski, duzo radosci i wszystkiego dobrego dla Was i Waszych malenstw zycze.

ana.30. Wyobrażam sobie, że musisz mieć teraz niezły młynek z dwoma maluszkami, wiadomo że w takiej sytuacji pewne rzeczy trzeba sobie odpuścić... ale mam nadzieję że za jakiś czas będziesz miała więcej czasu i znowu będziesz nas odwiedzać :tak: My nie znikniemy przecież zaraz po porodzie i nasze podforum będzie tu jeszcze dłuuugo (mam nadzieję ;-)).
Także wracaj do nas jak tylko będziesz już miała większy luz!
A tymczasem wklejaj chociaż od czasu do czasu zdjęcia swoich pociech :tak:
Niech Twoje dzieciaczki zdrowo rosną, pozdrowionka :happy:
I do popisania w przyszłości!

A my wczoraj dowiedzieliśmy się, że nasza Milenka będzie miała braciszka :-D :laugh2: :-D
Jedyna siostra mojego Jacka, jak się okazało, jest w 5. miesiącu ciąży!!!! :surprised: :surprised: :surprised: :-D
I dopiero teraz się wygadała.. SZOK! ja nie wiem jak jej się udało trzymać taką wiadomość w tajemnicy... tymbardziej, że to jej pierwsze dziecko a ona ma 39 lat! Do tej pory było mówione, że nie mogą mieć dzieci a tu taki suprajs :-D Na razie to niby wciąż jest tajemnicą, powiedziała tylko mamie, ale ta nam się wygadała... więc nie wiem nic więcej ponad to, że miała już 2 razy badania prenatalne, z dzidziusiem wszystko OK, będzie chłopczyk a termin ma na 7.07.07 (niezła data heh... :-D)

Joasiek, no to bedziecie miec dwa szkrabki w rodzinie. gratuluje!!:laugh2:

ana.30., wracaj jak tylko sie lepiej zorganizujesz:tak:

a ja musze sie pochwalic ze wchodze w czesc swoich rzeczy sprzed ciazy, co prawda raczej w 36 niz 34 ale zawsze cos!! a na walentynki dostalam od meza zelkowe serduszka, i obiecane zakupy w przyszlym tygodniu zeby mloda mamusia ladnie wygladala jak goscie zaczna przychodzic:tak:

a malutka dostala caly worek prezentow. jka bede miec chwile to zrobie zdjecia i sie pochwalimy:cool2:

ana30 trzymaj sie cieplo Ty i Twoje dzieciaczki i jak znajdziesz czasem czas, pisz!!!!

LIL Kate po przeczytaniu Twego postu odwazylam sie przymierzyc kilka par spodni i bluzek sprzed ciazy. HUURAAAAAAAAA!!! PAsuja!!!! Nie idealnie ale wchodze w nie!!!! Tobie tez gratuluje!!!!

reklama
a na Walentynki dostalam piekna ogromna roze :tak: i cudowny pelen milosci sms :-D od meza jak byl w pracy zamiast tradycyjnej Walentynki (ech ta technika...;-) )
ach...zakochana jestem.....:-p :happy: podwojnie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry