reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)
U mnie tez mega sprzatanie , przedszkole,szkola , prawko i caly czas w ruchu:tak:

Wczoraj powiedzialam juz sobie ze w przyszlym tygodniu ide do lekarza po tym jak sie wystraszylam zobaczac swoja wage przez 1,5 tygodnia spadlam z wagi 1,5 kilo:szok: a od wczoraj 200 gram:szok: takze waze juz tylko 43,6 :szok: i musze poprosic najpierw o badanie na hormony tatczycy a jak nic nie wyjdzie to na lambrie:baffled:

Dzis mam jazde pierwsza od prawie 2 tygodni i znow sie czuje jakbym pierwszy raz miala jechac boziu ile to jeszcze potrwa:baffled:

reklama
Irenka główka do góry:tak:.Ja tak naprawde nauczyłam się jezdzic dopiero po zrobieniu prawka;-):tak:.Dopiero potem człowiek nabiera pewności jazdy...:tak:.
A co do wagi...:sorry:,chudzinka z Ciebie:sorry:.Koniecznie idz do lekarza:tak:.

Witam;-)

Irtasiu
może za dużo masz spraw na głowie i pracy odpocznij troszkę choć wiem że przy trójce dzieci to bardzo ciężko odpocząć :sorry: i idz do lekarza chudzinko :tak:i powodzenia na jazdach

Witam
ja tez musze dokonczyc sprzatanie świąteczne :baffled:a tak sie nie chce
Irenko faktycznie malutko ważysz . A co do autka to tak jak Tycia napisała ja tez sie wprawiłam , dopiero jak juz prawko zrobiłam generalnie jestem zdania ze na kursie nie naucza cie dobrze jeździć tylko bezpiecznie a wprawic sie można dopiero po przejechaniu sporu kilometrow w róznych warunkach.

Och, Irtasia, szkoda, że nie można sobie tak oddać i przyjąć trochę ciałka, ja bym Ci cosik oddała, Ty byś cosik przyjęła i obie byłyśmy zadowolone :-D
Ja to zresztą mogłabym obdarować kilka takich drobinek :baffled::-D
A do lekarza idź faktycznie, lepiej się przebadać :tak:

Spacerując sobie z psem rano naszło mnie, że przecież okna myłam miesiąc temu na Pauliny 18-nastkę, więc lekko je przetrę i starczy ;-)

Powitac :-D Irtasia zrob sobie TSH i FT4 to sa podstawowe badania tarczycy, nie wiem jak u was, ale u nas nie wypisze ich lekarz pierwszego kontaktu, tylko musi endokrynolog. Bedzie dobrze ;-) ja tez jestem uboga konstrukcyjnie (przy 170cm waga 50kg)

Ladnie sloneczko swieci, cieplutko,to teraz caly czas prawie siedzimy na polu, a jak przyjdzie wejsc do domu to wrzask na cala okolice :baffled:

Milego dnia kobity :-D

Witam:tak:
Moje mieszkanko też czeka na wiosenne porządki i szczerze mówiąc nie wiem czy zdążę przed świętami wszystko zrobić. Dzisiaj po pracy wezmę się za okna i może zdążę z łazienką i kuchnią. W takich chwilach cieszę się, że nie mam domu z ogródkiem:-D
Irtasia - rzeczywiście powinnaś wybrać się do lekarza, bo nikniesz w oczach:-(

Miłego dnia dziewczyny!

Witam

slonko swieci, nie wiem jeszcze czy jest cieplo. W domu sajgon a mi sie nic nie chce. Chyba pojde na dluuuugi spacer, zeby tego nie widziec. Sprzatanie i tak sie samo nie zrobi i nie ucieknie

Oj Ircia Ircia dobrze że to już wiosna i raczej wichury nie powinno być bo inaczej to byś latałą jak latawiec.
A może ja ci podeślę trochę polskiego żarełka szyneczki kiełbaski babki mazurki co tylko chcesz.
A tak serio to pewnie masz za dużo na głowie co...

Wracam do sprzątania dołu mieszkania łazienka i pokój został no i odkurzanie na meblami i koniec wojny ale za to dziś wieczorem prasowanie oj masa tego jest masa.

reklama
Witam:-) U mnie tak jak i u Was ciąg dalszy porządków;-) Muszę się zebrać, bo ten tydzień bez męża prawie. Będzie wracał dopiero po 18, żeby piątek mieć wolny, a pracuje od 7 rano. Wstaje o 5, więc będzie padnięty pewnie i większość roboty na mnie czeka:sorry:
Jak będziecie miały chwilkę to zerknijcie sobie na album mojego O. - "uczy się" fotografować;-)
Picasa Web Albums - Oktawiusz Wilk =Q...

Miłego dnia Dziewczyny i lekkiego sprzątania:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry