reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam
a ja mam dobry humor pomimo @ i bolacego brzucha
dzisiaj jedziemy do nowo otwartej rozbrykanej polany (niedaleko nas)

jak wrocimy pokaze zdjęcia :tak:

Patri przykro mi.
Rozalka my tez tak mamy z dzieciakami nie jestes sama!
Chociaz dzisiaj mam grzeczna Zosie :tak:

reklama
Patri to witam w klubie - ja wczoraj się pokłóciłam z moim mężem:baffled: dzis cichy dzień, przynajmniej narazie, może mi przejdzie z czasem, ale do tego mam @ więc moze byc ciężko:baffled:

Oliwieczka czekamy na zdjęcia:tak:

hej hej kochane

DUZO USMIECHU DLA WSZYSTKLICH:-D:tak::-):-):-)
PATRI glowa do gory, faceci (nie tylko faceci ale w tym przypadku tak) czasem zanim pomysla mowia i takie sa tego efekty...usciski dla Ciebie!

IRTASIA no to instruktor sobie od meza posluchal! hioi hi

ROZALKA u nas tez takie jazdy niearz z Lusia i nie wiem czy to ja mam malo cierpliwosci czy dziecko szaleje! bedzie lepiej!:tak:

no dziś lepiej - zresztą udało mi się tu być więc jest poprawa- Szymcio nie ma gorączki lepszy humor i zszedł z moich rąk oby było już tylko lepiej

dziś zacznę leczyć siebie mąż wróciłwięć po południu jak wróci do domu ok 16 będzie bawił się z małym.

miłego dnia.
p.s. głowa go góry tym co opadła-jutro będzie słonecznie trzeba w to wierzyć.

ja dziś mam Emilkę + chrześniak od wczoraj jest u nas wieczorem zanim przyjechał Emilka już spała wiec nie było źle ale dziś z rana wojnaaaa na całego nawet o mnie :-D

Patri oj faceci czasem nie myślą głową :baffled: wiem jak jest u mnie potem mi mówi że tego nie miał na myśli a mówił mi na złość ale co w sercu zostaje to zostaje :sorry:

Czesc Babencje:-)

Ja dzisiaj juz p0o sprzataniu chatki, pranie 3 juz wstawione:szok:...Jula spi wiec mam chwilke dla siebie <dla Was>:-p
Dzisiaj z mezusiem ruszamy na kolacje i do kina....Jula idzie do dziadkow na noc...mam nadzieje ze bedzie milutko;-)

reklama
117.gif

A ja dzisiaj czuję się zmęczona, śpiąca... dobrze, że dzieciaki znośne, bo przed wczoraj i wczoraj to tak różnie:sorry:

Dziewczyny głowa do góry, nie traćcie humoru, szkoda czasu;-)

Patri skąd ja to znam:confused: Dziewczyny mają rację, faceci tak czasem mają - niestety:confused2:

Rozalka cierpliwości i wytrwałości:tak: Pocieszę Cię, że jak Victor ma kiepski dzień to nie wiem co najpierw, zająć się Małym czy "dyskutować" z Młodym:-p Na szczęście jakoś daję radę, więc i Ty z jedną marudą sobie poradzisz;-)

Iratsiu niezłego masz męża;-) Widać, że potrafi odpowiedzieć:-D

Karola dobrze, że z Szymciem już lepiej:tak:

Gosia powodzenia z dwójką:-)

Tyciu nie dziwię Ci się, że masz mało czasu, bo zajęć mnóstwo:sorry: Trzymaj się i pochwal się po komunii Dominisią w pięknej sukieneczce:tak:

Nuśka zazdroszczę tego wypadu z mężem:sorry: Ja już nie pamiętam, kiedy byłam gdzieś sama z mężem... chyba przed ślubem, jak na studiach byliśmy, czyli prawie trzy lata temu:sorry:

Oliwieczka pochwal się pochwal jak wrócicie:tak:

Joasiek miłej pracy:-)

I na koniec wszystkim życzę lepszego dnia:happy:
017.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry