reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam !
Juz wrociłysmy aparta tzn barterie mi padły i zrobiłam tylko pare fotek, jak mi sie naładuja wkleje fotki, kawa pyszna była i zabawa udana :tak:

Nuska udanego wieczorku my tez taki niedawno mieliśmy Kino+ kolacja+ nocka bez Zosi:rolleyes2: ale rano za nia tęskniłam!;-)

Zmykam robic obiad bo zaraz ma przyjechac moja mama wiec pewnie pojdziemy na jakis spacerek! młego dnia!

WolfiA wOOw za idealną listę coś dla każdego miłego :-D

kurcze jak czytam że wasze maluszki sypiają nocki poza domem to sobie myślę że może pomyliłam roczniki ;-) Szymek nie zaśnie sam w sensie abym nie siedziałą koło niego.no fakt 3 razy w ciągu jego 2 letniego życia udało się że zasnął z mężem choć trwało to 2 godziny i wielki ryk był a co dopiero jakby został sam na noc z moimi rodzicami czy teściami oj koniec kaplica.
w sobotę wybieramy się na wesele to i tak będę musiałą przyjechać i go położyć ok 20 spać bo inaczej to ciężko by było wrecz zero skutku. jeszcze na sylwestra jak był u moich teściów- moi rodzice też tam byli- uspałam małego i poszliśmy na imprezę to obudził się o 2 w nocy i za żadne skarby świata żadna babcia nie dała rady go uśpić i czekał na nas w prawdziwym NOT-cie( Nocne Oglądanie Telewizji) do 5 rano

Karola, mysle ze u nas byloby podobnie z usypianiem. My w lipcu a pozniej we wrzesniu mamy kupione bilety na koncerty w Dublinie. I w tym czasie Milenka bedzie u mojej siostry. Podejrzewam ze tez nie zasnie. Dobrze ze koncerty skoncza sie tak okolo 22-giej albo 23-ciej to jakos siostra da sobie rade z Milka. Tym bardziej ze mieszka niedaleko stadionu na ktorym maja byc te koncerty, wiec jakby co to ''przybiegne jak na skrzydlach'' :-).

helołs:-)
no dzis juz mi troche lepiej, humorek lepszy chociaż wcale nie idealny... z mężem jakos tam gadamy ale super nie jest, a na dodatek posiedzielismy wczoraj do 1, bo brat przyjechał, ale u nas tylko jest na dwa ni i trzeba było sie nagadać, no a o 6 pobudka....:baffled: i do pracy..... więc mega niewyspana jestem:nerd:

i jeszcze to pochmurne niebo z oknem:crazy:

no ale miłego dnia wszystkim, abu słoneczko zaświeciło na niebie i w duszy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry