reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

madzix, ja miałam tą tańszą linię Huggies- takie granatowo-czerwone opakowanie. Miałam rozmiar 2 i w sumie uważam, że nie są złe. Akurat trafiłam na promocję w tesco i opakowanie 72 szt kupiłam za 25 zł- teraz juz są za 32 zł. Mają trochę mniejszą niż w droższych huggisach i w pampersach boczną gumkę zabezpieczającą, ale to szczegół. Teraz uzywam Huggies 2- te granatowo-zielone i jestem zadowolona- cena 39 zł za 80sztuk. A są fajne bo z tyłu pieluszki, na pleckach maja gumkę, więc kupa tak łatwo nie wypłynie:-)
Kasiad, nawet nie wiedziałam, że Pampers też ma taka tańszą wersję. Musze kupić, bo po tym opakowaniu Huggisów czeka nas już rozmiar 3:tak:

reklama
Martula, ale trzeba trafic na nie,bo nie we wszystkich sklepach są rozprowadzane. U nas np. w Tesco i Carrefourze nie ma. Trafiłam na nie w małym wiejskim sklepiku jak wyruszyliśmy poza Bydgoszcz.

Nie wiem czy dam rade tu jutro zajrzec wiec juz dzis:
Zdrowych, Wesołych i Spokojnych
Swiat Wielkanocnych smacznego jajka i mokrego dyngusa ZYCZE WAM
DZIEWCZYNY
tym ktore maja chrzciny aby dzieci były grzeczniutkie w kosciólku ( aby było ciepło)

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świat Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie wszystkim mamusiom, tatusiom i dzidziusiom z BB

a ja mialam takie swieta ze bylo u mnie pogotowie... mialam taki atak jak po tescie z oksytocyny. starszny bol w mostku i kregoslupie, nie moglam oddychac, wylam i wymiotowalam z bolu... i co sie okazalo... ze mam problemy jakies z kregoslupem i zakonczeniami nerwowymi. lekarz z pogotowia pytal mnie czy cos dzwigalam? a ja mu na to ze codziennie 5 kilowego niemowlaka od rana do wieczora :nerd: wiec mam zrobic zdjecie kregoslupa i isc na onsultacje do neurologa. i mozliwie jak najrzadziej nosic mala :szok: jasne...:baffled: chyba sobie opiekunke do niej wynajme :wściekła/y:

a po zastrzykach jakie mi dali jestem taka senna, ze nie mam sily nawet przy stole posiedzec...

reklama
LIL KATE duzo zdrowia Ci zycze bidulko!!! To pewnie przeciazenie kregoslupa wlasnie z noszenia 5kgowej dzidzi, ale na pewno rehabilitacja pomoze i odciazy go. Trzymaj sie cieplo!!!!

DLA CIEBIE I WSZYSTKICH MAMUS ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT I PRZYKEMNYCH CHRZTOW!!! No i czekamy na zdjecia z chrztow wszystkich cudownych lutowkowych malenstw!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry