reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam...

Widzę, ze każdy wyczekuje pogody..ja też nieciekawe widoki za oknem mam...kiedy to lato zawita..:-:)sorry: ale za to sobie ciasto z truskawkami piekę...:-)

Joasiek ale ciężko masz z Milenka...o trudno coś poradzić..u nas tez byl taki okres, zę Fili wstawał między 5 a 6 mimo, ze szedł spać o 22 a i czasem późnij...ale teraz ciężko go po 7 nawet obudzić...:zawstydzona/y:

Oliwieczka
to masz szalony długi weekend...ja się dziś mam zaplanowane wyjście ze znajomymi...ale przy tej pogodzie to nawet mi sie myśleć nie chce:eek:

Czesc:-)
Staram sie choc na chwilke wpasc i przywitac.....
Do pracki dzisiaj pomykam na popoludnie, wiec musze troszke czasu z rodzinka spedzic.....
Pogoda nadal koszmarna, choc jak u Kasi slonko probuje sie przebic przez chmurki.....

Tyciu wiem ze nie wklejalam zdjec Julaska, ale ostatnio zrobienie jej zdjecia graniczy z cudem:-D ucieka, odwraca glowe normalnie koszmar....
a nerwy ma coraz wieksze....mala zlosnica sie robi....sasiedzi pomysla ze ja maltretuje:szok::wściekła/y:.....wczoraj wycie bo sie myc nie chciala, zostawilam ja owinieta w recznik i wyszlam......jak sie uspokoila to do mnie przyszla.....
maly diabelek nam rosnie:-(

Cześć:-)

Ja dzisiaj mam trochę wolnego, bo wczoraj cały dzień coś robiłam;-) Pogoda nie najgorsza, dobrze że nie pada i słonko nawet zaświeci spomiędzy chmur:tak: Po obiedzie może gdzieś wyruszymy z dzieciakami, żeby nie siedzieć tylko w domu:-p

Nuśka miłej pracy:-) A Juleczką małym Diabełkiem się nie przejmuj, bo u nas jest bardzo podobnie od jakiegoś czasu, strasznie Victor urwisuje:sorry: Też mam wrażenie, że moi sąsiedzi zastanawiają się, co ja robię mojemu dziecku, że potrafi wyć 10min.:confused2: Ale nie wiem jak ominąć ten ciężki etap bez płaczu i "awantur":sorry:

Miłej niedzieli Dziewczyny:happy:

reklama
Witam z wieczorka:tak:.
Odzywam sie w miedzyczasie miedzy nauka a kompaniem dzieci :shocked2::sorry:.Pisałam już,że nie mam siły:no:?
Od jutra do piatku siedze z nosem w ksiązkach,na ile dzieci pozwolą...:confused2::sorry:.

Do góry