reklama
hejka
pamięta mnie tu jeszcze ktoś?
siedzę sobie zawalona papierkami do awansu, piszę jakieś koszmarne sprawozdania i inne bzdety i aż mi się coś robi jak mam znów do kompa siadać hehe
ale jeszcze tylko do piątku i wakacje ufff
więc jeszcze trochę i wrócę do Was, póki co przeczytałam zaległości z jednego wątku i idę dalej stukać notatki do teczki
pozdrawiam cieplutko
pamięta mnie tu jeszcze ktoś?
siedzę sobie zawalona papierkami do awansu, piszę jakieś koszmarne sprawozdania i inne bzdety i aż mi się coś robi jak mam znów do kompa siadać hehe
ale jeszcze tylko do piątku i wakacje ufff
więc jeszcze trochę i wrócę do Was, póki co przeczytałam zaległości z jednego wątku i idę dalej stukać notatki do teczki
pozdrawiam cieplutko
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-)
U nas na razie pięknie świeci słonko. Victor już biega po ogródku, ale na razie w kaloszach, bo rosa jest
Dzisiaj tylko czeka mnie uporanie się z praniem, zn. poskładanie i poprasowanie, ale tak mi się nie chce
Agusia ale ta Twoja Sarcia to Agenciara
Aż nie chce sobie wyobrażać, co jeszcze mogłaby sobie zrobić
Karolina jak "dość" to dość nie ma zmiłuj się;-) Swoją drogą niedługo pewnie będziemy się na placu zabaw spotykać
Oliwieczka i jak Zosia
Dalej wymiotuje czy to był jednorazowy wypadek?
Rosmerta ale masz bodyguarda w domu
A jak tłumaczysz w pracy swoje spóźnienie?;-)
Wiśnia ja Cię pamiętam i to bardzo dobrze;-)
Wytrwałości w tej papierkowej robocie. Już niedługo i będziesz mogła odpocząć
Joasiek zdrówka dla babci
Nie cieszysz się, że mogłaś zostać w domu z Milenką
Miłego dnia i pięknej pogody:-)
U nas na razie pięknie świeci słonko. Victor już biega po ogródku, ale na razie w kaloszach, bo rosa jest

Agusia ale ta Twoja Sarcia to Agenciara

Karolina jak "dość" to dość nie ma zmiłuj się;-) Swoją drogą niedługo pewnie będziemy się na placu zabaw spotykać

Oliwieczka i jak Zosia

Rosmerta ale masz bodyguarda w domu

Wiśnia ja Cię pamiętam i to bardzo dobrze;-)

Joasiek zdrówka dla babci

Miłego dnia i pięknej pogody:-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam:-):-):-):-)
Milena juz szaleje na ogrodzie.
Wolfia, czy to znaczy ze wprowadzacie sie do naszego miasta? jesli tak to kolo mnie jest dom do wynajecia w atrakcyjnej cenie
. Bylybysmy sasiadkami. hi hi. 

Milena juz szaleje na ogrodzie.
Wolfia, czy to znaczy ze wprowadzacie sie do naszego miasta? jesli tak to kolo mnie jest dom do wynajecia w atrakcyjnej cenie

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Wszystko na to wskazuje, bo dyskutowaliśmy o tym przez 2 miesiące chyba. Rozpatrywaliśmy wszystkie za i przeciw - myślimy, że będziemy zadowoleni;-)Wolfia, czy to znaczy ze wprowadzacie sie do naszego miasta? jesli tak to kolo mnie jest dom do wynajecia w atrakcyjnej cenie. Bylybysmy sasiadkami. hi hi.
![]()
A na Twojej ulicy to są chyba ze 3 domy do wynajęcia

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Joasiek zdrówka dla babciNie cieszysz się, że mogłaś zostać w domu z Milenką
![]()
Jakoś nie potrafię.... bo jestem z Milenką dzisiaj dlatego, że babcię z ulicy zabrała karetka i leży na kardiologii i nawet nie wiem jeszcze w jakim stanie.....

karolina77
Wszystko na to wskazuje, bo dyskutowaliśmy o tym przez 2 miesiące chyba. Rozpatrywaliśmy wszystkie za i przeciw - myślimy, że będziemy zadowoleni;-)
A na Twojej ulicy to są chyba ze 3 domy do wynajęciaAle dokładnie gdzie, to jeszcze się zastanawiamy i myślimy;-) Dużym argumentem jest to, że w Portlaoise jest College, bo i ja i mąż myślimy o dalszej edukacji
![]()
jakby co to ten dom jest wystawiany przez agencje za 30 euro wiecej niz w rzeczywistosci chce wlasciciel (wlasciciel rozmawial z moim P. i mowil ile chce za ten dom, a na dafcie agencja chce za niego wiecej). Tak wiec podejrzewam, ze dotyczy to wielu innych domow i czasami lepiej isc do sasiada i spytac sie czy ma namiar na wlasciciela i kontaktowac sie bezposrednio z nim. Teraz na mojej ulicy domy stoja nawet i po pol roku puste. Powodzenia w wyborze decyzji - tak naprawde to tutaj jest duzo fajnych domow do wynajecia-tylko wybierac.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
No takJakoś nie potrafię.... bo jestem z Milenką dzisiaj dlatego, że babcię z ulicy zabrała karetka i leży na kardiologii i nawet nie wiem jeszcze w jakim stanie.....![]()

reklama
karolina77
Jakoś nie potrafię.... bo jestem z Milenką dzisiaj dlatego, że babcię z ulicy zabrała karetka i leży na kardiologii i nawet nie wiem jeszcze w jakim stanie.....![]()
Joasiek, duzo zdrowia dla babci. Trzymaj sie. Musi byc dobrze.

Wisnia, byle do piatku.:-)