Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj tylko czeka mnie uporanie się z praniem, zn. poskładanie i poprasowanie, ale tak mi się nie chce
Aż nie chce sobie wyobrażać, co jeszcze mogłaby sobie zrobić

Dalej wymiotuje czy to był jednorazowy wypadek?
A jak tłumaczysz w pracy swoje spóźnienie?;-)
Wytrwałości w tej papierkowej robocie. Już niedługo i będziesz mogła odpocząć
Nie cieszysz się, że mogłaś zostać w domu z Milenką
. Bylybysmy sasiadkami. hi hi. 

Wszystko na to wskazuje, bo dyskutowaliśmy o tym przez 2 miesiące chyba. Rozpatrywaliśmy wszystkie za i przeciw - myślimy, że będziemy zadowoleni;-)Wolfia, czy to znaczy ze wprowadzacie sie do naszego miasta? jesli tak to kolo mnie jest dom do wynajecia w atrakcyjnej cenie. Bylybysmy sasiadkami. hi hi.
![]()
Ale dokładnie gdzie, to jeszcze się zastanawiamy i myślimy;-) Dużym argumentem jest to, że w Portlaoise jest College, bo i ja i mąż myślimy o dalszej edukacji
Joasiek zdrówka dla babciNie cieszysz się, że mogłaś zostać w domu z Milenką
![]()

Wszystko na to wskazuje, bo dyskutowaliśmy o tym przez 2 miesiące chyba. Rozpatrywaliśmy wszystkie za i przeciw - myślimy, że będziemy zadowoleni;-)
A na Twojej ulicy to są chyba ze 3 domy do wynajęciaAle dokładnie gdzie, to jeszcze się zastanawiamy i myślimy;-) Dużym argumentem jest to, że w Portlaoise jest College, bo i ja i mąż myślimy o dalszej edukacji
![]()
No takJakoś nie potrafię.... bo jestem z Milenką dzisiaj dlatego, że babcię z ulicy zabrała karetka i leży na kardiologii i nawet nie wiem jeszcze w jakim stanie.....![]()
Nie pomyślałam, że wolałabyś zostać z innego powodu
:-(Jakoś nie potrafię.... bo jestem z Milenką dzisiaj dlatego, że babcię z ulicy zabrała karetka i leży na kardiologii i nawet nie wiem jeszcze w jakim stanie.....![]()