reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
hejka
pamięta mnie tu jeszcze ktoś?
siedzę sobie zawalona papierkami do awansu, piszę jakieś koszmarne sprawozdania i inne bzdety i aż mi się coś robi jak mam znów do kompa siadać hehe

ale jeszcze tylko do piątku i wakacje ufff
więc jeszcze trochę i wrócę do Was, póki co przeczytałam zaległości z jednego wątku i idę dalej stukać notatki do teczki
pozdrawiam cieplutko

Witam, wczoraj wieczorem moja babcia z krakowa wylądowała w szpitalu na serce, więc dzisiaj mama do niej pojechała, a ja siedzę z Milenką w domku :confused2:

Witam:-)
U nas na razie pięknie świeci słonko. Victor już biega po ogródku, ale na razie w kaloszach, bo rosa jest:-D Dzisiaj tylko czeka mnie uporanie się z praniem, zn. poskładanie i poprasowanie, ale tak mi się nie chce:sorry:

Agusia ale ta Twoja Sarcia to Agenciara:szok: Aż nie chce sobie wyobrażać, co jeszcze mogłaby sobie zrobić:no:

Karolina jak "dość" to dość nie ma zmiłuj się;-) Swoją drogą niedługo pewnie będziemy się na placu zabaw spotykać:-p

Oliwieczka i jak Zosia:confused: Dalej wymiotuje czy to był jednorazowy wypadek?:sorry:

Rosmerta ale masz bodyguarda w domu:-D A jak tłumaczysz w pracy swoje spóźnienie?;-):rofl2:

Wiśnia ja Cię pamiętam i to bardzo dobrze;-):-D Wytrwałości w tej papierkowej robocie. Już niedługo i będziesz mogła odpocząć:tak:

Joasiek zdrówka dla babci:tak: Nie cieszysz się, że mogłaś zostać w domu z Milenką:confused:

Miłego dnia i pięknej pogody:-)

Witam:-):-):-):-)

Milena juz szaleje na ogrodzie.

Wolfia, czy to znaczy ze wprowadzacie sie do naszego miasta? jesli tak to kolo mnie jest dom do wynajecia w atrakcyjnej cenie :tak:. Bylybysmy sasiadkami. hi hi. :rofl2::happy::-D

Wolfia, czy to znaczy ze wprowadzacie sie do naszego miasta? jesli tak to kolo mnie jest dom do wynajecia w atrakcyjnej cenie :tak:. Bylybysmy sasiadkami. hi hi. :rofl2::happy::-D
Wszystko na to wskazuje, bo dyskutowaliśmy o tym przez 2 miesiące chyba. Rozpatrywaliśmy wszystkie za i przeciw - myślimy, że będziemy zadowoleni;-)
A na Twojej ulicy to są chyba ze 3 domy do wynajęcia:rofl2: Ale dokładnie gdzie, to jeszcze się zastanawiamy i myślimy;-) Dużym argumentem jest to, że w Portlaoise jest College, bo i ja i mąż myślimy o dalszej edukacji:tak:

Wszystko na to wskazuje, bo dyskutowaliśmy o tym przez 2 miesiące chyba. Rozpatrywaliśmy wszystkie za i przeciw - myślimy, że będziemy zadowoleni;-)
A na Twojej ulicy to są chyba ze 3 domy do wynajęcia:rofl2: Ale dokładnie gdzie, to jeszcze się zastanawiamy i myślimy;-) Dużym argumentem jest to, że w Portlaoise jest College, bo i ja i mąż myślimy o dalszej edukacji:tak:

jakby co to ten dom jest wystawiany przez agencje za 30 euro wiecej niz w rzeczywistosci chce wlasciciel (wlasciciel rozmawial z moim P. i mowil ile chce za ten dom, a na dafcie agencja chce za niego wiecej). Tak wiec podejrzewam, ze dotyczy to wielu innych domow i czasami lepiej isc do sasiada i spytac sie czy ma namiar na wlasciciela i kontaktowac sie bezposrednio z nim. Teraz na mojej ulicy domy stoja nawet i po pol roku puste. Powodzenia w wyborze decyzji - tak naprawde to tutaj jest duzo fajnych domow do wynajecia-tylko wybierac.

reklama
Do góry