reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

w domu zdazy zjesc i odmulic sie z rana (choc od 6 rano ma sporo czasu na to...nie chce mi sie wczesniej;-):-D)
na 9.30 jest śniadanie w przedszkolu a potem zabawy..mogłabym wczesniej faktycznie ale jakos ta 9.30 nam pasuje....a odbieram ja po obiedzie jak narazie:rofl2:

reklama
dziewczyny powodzenia dla dzieci tych mniejszych i tych większych :-D

ja od rana mam prawie w oknie robotników i hałas:wściekła/y: śmiałam się wieczorem że my się obudzimy a oni na rusztowaniu w oknie z bułkami i herbatką w termosie będą oglądać nas jak tv :-D

Helou ;-)
Mam 4 dni wolnego z okazji rozpoczęcia przedszkola i chcę je wykorzystać na porządki - w planach mam umycie 12stu okien, chce mi się jak ...... ale co zrobić :eek:
Może wieczorkiem wpadnę, teraz chciałam się tylko przywitać i zyczyć Wam miłego dnia babeczki :tak:

Hej Laseczki:-)
Wpadłam na chwilę, przywitać się, bo mamy w pensjonacie internet bezprzewodowy.
Dojechałyśmy wczoraj o godz. 16, połaziłyśmy po okolicy i padłyśmy o 21 na nosy. Gosia zniosła daleką podróż bardzo dobrze, część przespała, ale większość czasu spędziła z nosem przy szybie wołając "mamo zobacz to i tamto";-)
Dzisiaj w planach kajaki a wieczorem ognisko:-)
Pozdrowionka dla Was z Krainy Jezior:-)

Hej!

Zyczę wszytskim powodzenia bo się przyda, odporadzac dziciaki do szkoly oraz te mniejsze do przedszkola na rozne godziny i do roznych szkol nie lada wyzwanie, no to wytrwałości mamusie !

A ja dzisiaj dowiedziałam sie ze od 1 pazdziernika ide do pracy juz na caly etat, tez mi sie znacznie zawozenie Zosiaka do babci jedne i do dziadka. Mam nadzieje ze dam rade

Ale tak jak pisze Rosmerta, wpadnie jakies wolne, świeta itp:tak:

milego dnia !
piszcie jak minal 1 dzien

i ja się witam, w tenże przepiękny wrześniowy prawie wieczór:-)
Wszystkim uczniom, przedszkolakom i ich dzielnym mamusiom wytrwałości i cierpliwości w nowym roku szkolnym:-D
Rozpoczęcie minęło dość szybko, więc pół dnia spędziłam z dziewczynami jeszcze na dworze, bo u nas od rana piękna pogoda. Bardzo podoba mi się mój plan, choć mam codziennie na 8, za to będę szybko w domciu, a Wiki nie będzie na długo się ze mną rozstawać, co mnie bardzo cieszy. Chyba jakoś to będzie:-D

reklama
ja ostatnio całkiem leniu****ę lub imprezujemy- wakacyjnie grillowo.
tylko jakoś tak szybko ten czas leci że brak mi czasu na wszystko a wieczorem padam.
od tygodnia zajmuję się wykańczaniem nowego biura.-w końcu 3 miesięczny mega kapitalny remont się zakończył i teraz trzeba to dopieścić.kwiatkie donice naczynia wyposażenie łazienki lustra itd.
jak będzię wszystko gotowe na tip top to wstawię foty ale to jeszcze z dobry miesiąc jak nie dwa.

a teraz spadam na poszukiwania sandałków w internecie dla Szymcia bo żadne w sklepie mu się nie podobają tylko z tamtego roku co ma za małe z nexta bo świecą.
jeszcze 3 tygodnie i będziemy mieli wakacje.i mój telefoniomaniak mąż obiecał tylko raz wieczorem sprawdzać wiadomości a dzwonić max 2 razy w tygodniu.-jakoś wytrzymamy.

dobranocka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry