reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzieńdoberek..
6 pobudek dzisiaj w nocy mocno dało mi w kość :crazy: a do tego jakaś przeziębiona i przemarznięta chodzę od piątku już.
Agusia browki czy brofki jak kto woli to tak... ale z bronkami nie miałam nigdy doczynienia :-p;-):no:
Oliwieczka a Ty nie w pracy?
A ja już się boję jutrzejszego przedszkola łolaboga co to będzie :laugh2:

reklama
Witam
Było C-U-D-O-W-N-I-E!:-D
Odpoczęłam,objadłam sie pyszności,"wyspacerowałam" i "wypływałam na kajaku".Okolica cudowna,towarzycho rewelacja,młody grzeczniutki.:-)

Joasiek strach ma wielkie oczy,spoko będzie dobrze.Trzymam kciuki.
Agusia współczuje T.
Olkiwieczka nie narzekaj,tylko korzystaj z wolności.;-)
Wiśnia początek roku,brrrr...też tego nie lubiłam.:no:
Papaśku,ide dalej sprzątać.

Witam :-)

odespałam wreszcie sobotnie balety i dzisiaj juz jakos normlanie mi się wstawało:tak::-D
pomału myslę juz o wakacjach, musze zacząc gromadzić zywność dla Huberta;-):-D jeszcze tydzien i fruuu, nareszcie, bo już nie mogę.....:sorry:

Tym co dzisiaj idą do szkoły zycze udanego pierwszego dnia:tak::-) nie martwcie sie juz niedługo jakieś wolne znowu wam wpadnie, potem swieta, nowy rok i ferie i smyk smyk do wakacji;-):-p:tak::-)

miłego dnia wszystkim:-)

Ja dzis wreszcie wolne:-):tak:.Witam z ranka:-):tak:.
Dziś wyjątkowo nie idę z dziecmi na rozpoczęcie,umówiły się z kolegami;-):tak:.
Za to mam masę roboty w domu.Nie wiem czy pisałam,ale malowaliśmy u dzieci pokój.I od razy wymiana karnisza,żyrandola,dodatków:tak:.W każdym pokoju pierdzielnik,w sypialni tylko nie,bo wczoraj sie uporałam.

Rosmerta,szalona kobieto:szok::szok::-D.Ale Ci zazdroszcze:shocked2::tak::-).
Rozalka super:-):tak:.
Oliwieczka,ja marzę,żeby ktoś mi zabrał dzieciaki na cały dzień:-D:tak:

Miłego dnia dla wszystkich:tak:!

helou:-)
ja dziś pierwszy raz dwoje zaprowadzam do szkoły i aż się boje tego na co dzień :zawstydzona/y::rofl2::cool2: jedno ma na 9.30 a drugie na 10 (z tym ,ze od sarki przedszkola mam 30 minut z buta do szkoły kondzia....coś czuje ,ze ciężkawo będzie)
powodzenia wszystkim :tak::tak::blink:

reklama
Witam :-)
No faktycznie Agusia ciężko będzie, bo jednak pół godziny to kawałek drogi. Ja to zawsze miałam takie szczęście, że przedszkole było pod nosem, ciekawe jak z Oliwką będzie. A czemu Sarkę zaprowadzasz na 9.30 :confused: Nie możesz wcześniej :confused: Przedszkola są chyba wcześniej otwarte :confused:
Moje szkolniaki chodzą na szczęście sami do szkoły ;-) a raczej dojeżdżają. Tylko Damian ma wolny jeszcze miesiąc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry