reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

ech.. jeszcze tydzien do urlopu....:sorry2: mąz juz sie na mnie wkurza jak mu ciagle ględzę o tym urlopie:sorry2::nerd: ale co ja poradze jak ja chce już:confused::sorry2::-D

wczoraj zrobiłam kolejna turę dżemu malinowego dla Hubka:tak::-) i narazie tyle z zapraw, jak bede na wakakcjach moja mam zrobi jeszcze powidełka i juz spizarka zapełniona i gotowa na zime bedzie:tak::-)

ech, moim oknom tez by sie przydało mycie, ale jak ja tego nie lubię:baffled: na dodatek w naszej częsci to okno głównie dachowe i zawsze jak umyje i wypucuje to na bank pada deszcz i praca moja na marne idzie....:dry:

miłego dzionka wszytskim życzę!!

reklama
Hej i tak jak u was moje ale tp tylko jedno okno nadaje sie do mcia bo zawsze na nie zacona dszcz a pozniej od ulicy przykleja się kurz nie wspomne juz o muchach:wściekła/y:

Dzis wybieramy sie z Zosia i moją kolezanką na długi spacerek do przedszkola po jej straszego synka:tak:

milego dnia !

Witam:-)

Ja ostatnio tylko czytam, bo nie mam czasu na pisanie przez to, że mam gości:sorry: Jeszcze mnie jakieś przeziębienie złapało... ech pogoda okropna... leje od kilku dni, zimno... jesień:-(

Trzymajcie się Dziewczyny i korzystajcie z ładnej pogody:tak: Miłego dnia:-)

Mam nadzieję, że jak polecimy we wrześniu do PL to jeszcze będzie słoneczko;-)

reklama
Dobry wieczorek :tak:
U nas znowu brak prądu do 21 i musiałam czytać Milence przy świeczkach :wściekła/y:
Właśnie dowiedziałam się o nowej bezinwazyjnej (nie sterydy - lek stosowany u dorosłych na nadcisnienie) metodzie leczenia naczyniaków i bardzo się napaliłam, ten specjalista z Gdańska u którego byłam pisze, że ma 100% pozytywnych skutków tej terapii :szok: Muszę się dowiedzieć co i jak, i działać :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry