reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
MOja teściowa na szczęście jest spoko. Do tej pory jak przyszła, to starała się nie wchodzić do kuchni, żeby się nie wtrącać, ale parę dni temu została z małym, jak musiałam wyjść na godzinkę. Wracam, a tu dziecko ululane śpi, naczynia pozmywane, a teściowa prasuje śpioszki:tak: . "Bo ty teraz masz urwanie głowy z dzieckiem, to skoro Michaś śpi..." Ona sama miała bardziej "typową" teściową i stara się być dla mnie lepsza:tak: :happy: :happy: :happy:

O jak mi przykro moja tesciowa nie dojechała:-D:-D:-D:-D:-D
rozchorowała sie biedulka (ma migrene) był tylko tesc ale on przeciwienstwie do niej robi inspecje w ogrodzie to jego konik
i sie zdziwił bo w zeszły weekend posprzatalismy i posadzilismy kwiaty no i dokonczylismy skalniaka w koncu.

a z ta karta to poprostu przekroczyłam limit 5 tys miesiecznie na wypłaty karta
nawet nie wiedziałm ze taki mam , musze to koniecznie zmienic bo jak bedzie potrzebna wieksza gotówka to dupa nie wezme.Musze poprostu wiecej zakupów robic na allegro to limitu miesiecznego nie przekrocze:-D:-D:-D:-D:-p

Ja zrobilam sobei maxymalne limity na wyplate karta, i to tylko dzienne. Bo juz tez mialam podobna przygode jak Agusia :tak:

Teraz troche rzadziej pojawiam sie na forum bo musimy w ekspresowym tempie zaprosic 140 osob na wesele :baffled: horror :wściekła/y:

A tesciowa, no coz wstyd mi ze tak mnie czasem zlosci i ze takie rzeczy na nia wypisuje. Stara sie jak moze, wozi mnie z mala na dzialke jak maz jestw pracy, zajmuje sie dzieckiem kiedy tylko o to poprosze i ostatnio jeszcze mi kupila fajna torebke, bo zauwazyla ze nie mam czerwonej do butow!! Poki co moge ja pochwalic:tak:

reklama
Moja teściowa do tych co robia inspekcje nie należy, więc pod tym kątem na nią nie narzekam. z dzieckiem niby tez zostanie jak ją poprosimy, ale zdarzyło się to narazie tylko raz. Za bardzo się do tego nie garnie.
Jest tylko bardzo upierdliwa z cyklu- "weź sobie to..." , "zrób tamto...", "przykryj ją..." itd. I potrafi jedno zdanie powtórzyc kilka razy- to mnie denerwuje.
Ale nikt nie jest bez wad:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry