karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
mi na szczescie nie wypadaja, tfu tfu (zeby nie zapeszyc).

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczyny, czy wam też tak wypadają włosy? Niby wiem, że to normalne po porodzie, ale mam dość tych czepiających się wszystkiego kudłów. W czasie ciąży w ogóle zapomniałam, że trzeba szczotkę do włosów oczyszczać, a teraz...
Kiedy to się kończy?
.Słyszałam od znajomej,że od 4 miesiąca można zażywać Skrzypovitę,ale sama jeszcze nie próbowałam,zapytam się pediatry,czy nie będą miały te zioła wpływu na laktację.Pewna położna mi powiedziała,że dobrze jest łykać żelazo,to podobno też wzmacnia włosy,ale nie sprawdzałam.

Mój mały sam odrzucił pierś,a że ma stwierdzoną alergię to zaczełam go dokarmiać bebilonem pepti noi już piersi nie chciał.Ale ja i tak mu podaje cycusia ,on wyciągnie z dwuch piersi ,a i tak domaga się butli
noi musze mu dać,bo jest wielka rozpacz:-(.Ale tak mi jakos smutno:-( z tego powodu że on nie chce cycusia i mu wtykam za każdym razem żeby nie zanikło mleczko
,bo chciałabym go karmić tak do pól roczku chociarz jak się da oczywiście:-).
Sorki za to głupie pytanie, ale nie mam bladego pojęcia jak to wygląda, a możliwe że u nas chrzestną będzie moja kuzynka która mieszka w Kanadzie a przyjedzie do Polski tylko na kilka dni, więc muszę wcześniej to wiedzieć, czy musiałaby w związku z tym jakieś formalności załatwiać???
) a
bez karteczek ze się było u spowiedzi itd. wszystko zależy od kościoła 
bardzo króciutkie bo wiedzieli że maluchy sa karmione piersią ;-)