reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
No to ja już niestety imprezkę opuszczam, bo słyszę Stacha- chyba zaczął się mjój maraton wstawaniowy do Niego:baffled::wściekła/y: No nic, jak mus to mus!! Bawcie się wspaniale!!!!!!

Po imprezce usunę, a przeglądałam dziś kompa i znalazłam tego cudaka w zapisanych obrazach. Pewnie ktoś kiedyś przysłał mi to zdjęcie mailem.

Wiem na pewno , ze administrator moze redagowac nieprzyzwoite tresci a czy moze zamknąc wątek? tak mi sie nasunęło po prostu bo jakby troszke odbiegamy od standardowych pogaduszek;-)Ale co tam , dzisiaj sie bawimy i pijemy za Lil Kate i jej Slub!:-D:-D:laugh2::laugh2:

;-) widzę że nieźle się bawicie :-D Poczytałam co napisałyście jak mnie nie było i zmykam dalej spać :tak:

Wszystkiego najlepszego Lil Katez okazji ślubu :-D

Bawcie się dziewczyny dobrze :-D;-)

reklama
No i Panna Młoda nie pojawiła się na własnym wieczorze panieńskim :-(
Oj, Lil kate, żałuj, bo była fajna zabawa. Mam nadziję, że miałaś ważny powód ;-)

A ja dziś obudziłam się o 5 rano na karmienie i więcej nie zasnęłam, sama nie wiem czemu, a teraz zachciało mi się spać jak diabli, ale już nie ma sensu się kłaść, bo na 9 lecę z Oliwką na rehabilitację.
Dziś w nocy Oliwka obudziła mi się nie wiadomo czemu o godz 1 w nocy, przytulenie nie pomogło, musiałam dać jej cyca, potem obudziła się już normalnie o 5. Tak więc wpadł jej dodatkowy nocny posiłek. Mam nadzieję, że to nie stanie się regułą :baffled: Chociaż może to ten etap, o którym piszą w książkach, że między 4 a 6 miesiącem dziecko budzi się w nocy częściej na nocne karmienia z powodu zwiększonego zapotrzebowania na składniki odżywcze, a w nocnym pokarmie jest ich więcej :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry