reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Tosia tez uważnie nas obserwuje jak cos jemy.
Kasiad, może miała jakiś zły dzien Oliwka dzisiaj. Wczoraj dałam Tosi jarzynową z gerbera i też nie chciała jej jeść- dwa podejścia robiłam. Płakała, pluła i koniec, nie zjadła. Dzisiaj zrobiłam kolejna próbe i zjadła.Więc nie wiem o co chodzi:confused:

reklama
Może Martula masz rację. I tak zostało pół słoiczka, wiec będzie jeszcze jedna próba. Mam jeszcze jedną zupkę z Bobovity, ma podobny skład ale jeszcze ma dodatkowo ryż i seler - ciekawe czy tą będzie chciała jesc :confused:

Dziewczyny, jak wygram jakąś aukcję na Allegro przychodzi do mnie automatycznie mail z danymi i wiadomością od sprzedającego. Chciałabym, jak ktoś coś kupi u mnie, żeby też dostawał taki mail, ale nie wiem jak taką opcję włączyć, gdzie się wpisuje mój nr konta i wiadomość ode mnie.

Kasiu,wchodzisz w Moje Allegro>potem ustawienia>potem kupujacy> i po prawej stronie ekranu masz "Wiadmosc dla kupujacego" i mozesz wpisac co chcesz:tak:

Dzięki Tycia, ale z tego co widzę, to jest to tylko ta część, która w mailu jest zatytuowana "Wiadomość od sprzedającego" tak? A gdzie się wpisuje nr konta?

reklama
:szok:agusia to sobie rece mozemy dzis podac- Laila placze dzis non stop i w ogole nie spi, tylko ze u nas zebow nie widaxc...nie wiem co jej jest...nic jej nie pasuje, na lezaco Bron Boze, na siedzaca tez nie, ba nawet jak ja nosze to placze....o zgrozo!!!!!!!!!:szok::sorry:a maz jeszcze pare godzin w pracy.................:baffled:
a no i jesuzcze chce nawiazac do Twoich zdjec, nie gadaj glupot, ladna jestes i jakie 30kg na plusie?ile wazylas przedtem-mniej niz 40kg?;-):shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry