reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
o rety,a ja myslałam,że tylko moje dziecko tak się ostatnio zachowuje.nie czuje się osamotniona;).a męża jeszcze dłuuugo nie będzie...może nasze niunie teraz jakis dziwny okres przechodzą,skoro u wszystkich to samo sie dzieje?mam nadzieję,że to szybko minie!

Nuska,bardzo Wam wspolczuje:sad:.Ja jestem silnie zwiazana emocjonalnie z moja babcia i nawet sobie nie wyobrazam...5 lat temu zmarl moj kochany dziadzius i to byl najgorszy dzien w moim zyciu...:no2: .
Wspolczuje Wam dziewczyny ,ja meza mam od 3 dni non stop,bo sie zwolnil z pracy.Jeszcze nie szukal nowej,tylko wykonal dzis az jeden telefon w tej sprawie...
Na szczescie moj maly jest grzeczniutki,wcale nie placze.Jak chce zeby sie nim zainteresowac,to tylko mruczy i narzeka:tak:.

Ja wczoraj chcialam kupic jakies bluzki,ale grubas jestem ogromniasty:dry:.Waze 104 kg,a mam tylko 165 cm:no:.2 lata temu wazylam 20 kg mniej,a teraz znowu sie tak upasłam.Za kilka miesiecy bede mogla isc na aerobik,a wtedy to juz nie ma zmiluj-musze schudnac...:no:

Aga, ale Ty nie możesz nosić 38, bo wyglądałabyś jak anorektyczka! :tak: Jesteś bardzo wysoka, to musisz być proporcjonalnie zbudowana... nie porównuj się do niskich dziewczyn które noszą małe ciuszki. Ja też należę do tych większych kobitek, i też ostatnio w 42 nie wchodzę, ale niespecjalnie się tym przejmuję.
A z butami to faktycznie czasem jest kiepsko, ja też noszę 41 i czasem się wkurzam że nie ma mojego rozmiaru :wściekła/y:

reklama
agusia tego wlasnie w Polsce ( a wlasciwie w miescie gdziemieszka moja rodzina, bo o calej Polsce sie nie moge wypowiadac, ale Twoj przyklad to pokazuje) nie lubie:sorry:, jak sie troche wiecej wazy to nie mozna w normalnym sklepie normalnych ciuchow kupic!!!! A w Germanii moze nie we wszytskich sklepach, ale w wielu moznA!!!! A w C&A (moze tak w Polsce tez jest, jak ktos wie to niech mnie pouczy) sa nawet na wystawie niektore modele troche grubsze niz te zwykle.....

a co do rozmiarow to wszedzie mam wrazenie sa jakies oszukane...50 chyba zartujesz!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry